VARAO SAM NJU PRED SVIMA Janjuš čestitao bivšoj ženi rođendan, pa priznao: Nisam je preboleo!
Foto: Printscreen/instagram

Bivši zadrugar Marko Janjušević Janjuš čestitao je rođendan njegovoj bivšoj supruzi Eni, koju je u rijalitiju prevario sa Majom Marinković.

- Srećan rođendan! - napisao je on i dodao dva emotikona srca. Takođe on je objavio pesmu Dejana Matića "Dozvola za ljubav" koju je posvetio upravo bivšoj ženi. 

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

On je potom podelio njihovu zajedničku fotografiju na kojoj mu je Ena naslonjena na rame dok gledaju more, a u pozadini je bila pesma od Dina Merlina "Uzmi ovaj dar".

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Janjuš se nakon toga oglasio za medije i priznao da je Ena njegova večna ljubav bez obzira na razvod, kao i da sebi nikada neće oprostiti što ju je javno prevario.

- Mi smo u dobrim odnosima. S obzirom na to šta sam joj uradio u odličnim. Ena i ja se sada super slažemo, imamo prijateljski odnos i dogovaramo se oko svega u vezi Krune - rekao je Janjuš i otkrio da li u telefonu čuva fotografije bivše supruge:

- Menjam telefone, ali naše slike ostaju. Prebacujem ih iz jednog u drugi i volim da ih pogledam, pa čak i okačim na Instagram kada je prilika poput ove danas. I sada kada se vidimo, mi se često uslikamo - objasnio je on i priznao da nije preboleo Enu:

- Nisam je preboleo! Ena je moja večna ljubav, uvek ću je voleti! Neizmerno sam joj zahvalan što je bila toliki čovek da mi oprosti i da možemo da sedimo kao prijatelji. Siguran sam da dok sam živ sebi neću oprostiti način na koji sam je ponizio i povredio. Ali život ide dalje, možda nađem način da sve ispravim.

MILJANA JE SAMO BIOLOŠKA MAJKA Ivan Marinković u nikad žešćoj raspravi sa Marijom: Da joj nisam ja napravio dete, ko bi?

Komentari (0)

Loading