KAD JE SA ZOLOM, KAO DA JE NA DROGAMA Marija Kulić besna na Miljanu, pa teši Bebicu
Pink printskrin

Marija Kulić van sebe je jer njena ćerka Miljana neprestano "pada" na čari bivšeg dečka Lazara Čolića Zole, te sada teši potenicjalnog zeta Nenada Macanovića Bebicu. Marija je otvoreno kazala Bebici da ne može više da trpi Miljanine ispade i da bi trebalo da je ostavi

Bebica se najpre jadao Mariji, tvrdeći da je po Miljaninom pogledu zaključio da je njoj i dalje stalo do njega:

KAD JE SA ZOLOM, KAO DA JE NA DROGAMA Marija Kulić besna na Miljanu, pa teši Bebicu

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Juče kada me je gledala na sastanku, ja znam kako joj je bilo - rekao je Bebica.

- Ti, bre, grešiš jer joj uvek opraštaš sve. Treba da joj kažeš, ali ne treba da budeš sa njom. Ona zna da kod tebe može da se vrati uvek. Zato sam ti rekla da moraš da menjaš sebe, Ja ne znam kakav si bio u drugim vezama. Meni nije jasno, ona sebi iz sezone u sezonu pravi sve greške, i to veće i veće. Ona kad vidi njega kao da je drogirana, okrenuo joj se mozak. On se igra sa njom, a ove se kače za njega jer je on u priči sa njom. Anita zaljubljena u Markovića, a priču pravi sa njim - pričala je Marija.

- Ma, ona je rekla da je zaljubljena u njega sada - dodao je Bebica.

KAD JE SA ZOLOM, KAO DA JE NA DROGAMA Marija Kulić besna na Miljanu, pa teši Bebicu

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Kamo sreće da se on zaljubi u neku i neka u njega i kraj. Ona kao da nije ona otkako je sa njim, poludi načisto, nije ona takva devojka. Kako je nije sramota, nije joj žao ni tebe, ni mene, ni Siniše - rekla je Marija.

- Oni ovde ne znaju kakav je ona napolju i to mene nervira, oni misle da je ona i napolju takva kao što je ovde - dodao je Bebica.

- Ponaša kao okoreli alkoholičar. Ona, kada je on tu, radi sve što ne radi napolju. Njoj se mozak načisto promeni ovde. Ona ne sme da bude kraj njega, kada smo napolju ona tebe voli, grli, mazi pazi... Ne može bez tebe - dodala je Marija.

ZOLA GATARA Prorekao Aniti Stanojlović sudbinu: Ostaćeš trudna

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading