DVA ZALJUBLJENA DEČAKA Dalila Dragojević bivšeg muža i švalera opružila da su homoseksualnci
Printscreen

Bivsa zadrugarka Dalila Dragojević ne prestaje da pravi skandale, a sada je brutalno izvređala bivšeg muža Dejana Dragojevića kao i bivšeg ljubavnika sa kojim je istog prevarila, Filipa Cara.

- Dejan i Filip treba da se smuvaju pošto se već nazivaju zetovima i uđu u "Zadrugu 6", da pokidaju sve, kao dva zaljubljena dečaka, koji vole i jedno i drugo - rekla je Dalila, pa komentarisala priče da je Car i dalje voli:

DVA ZALJUBLJENA DEČAKA Dalila Dragojević bivšeg muža i švalera opružila da su homoseksualnci

Printscreen

 

 -Kako jedan status na Instagramu kaže: "Zamoliću devojke svojih bivših da se potrude bolje na njima jer ne prestaju da me zovu." Neka proocene sami! Zamisli da ja sada zovem Dejana da mu dam savet kako da se ponaša u vezi, ne, ne zanima me dečko! Neka me Car voli, ali treba da voli prvo sebe. On ne voli sebe pa ne može ni nikog drugog. Iskreno, polako se vraćaju svi ti koji su mi okrenuli leđa, svi mi šalju ponude za izlaske, i to mi je vrlo čudno, a kad bolje razmislim, znam zašto se to dešava. Razumem ih, ali ja nisam neko ko će biti dostupan za njih. Marijanu isključujem iz toga, ali kažem ti, na prste jedne ruke mogu da nabrojim ljude koji su bili tu kada mi je bilo najteže.

Dragojevićeva kaže da je partnerima poslužila kao zlatna koka.

- Očigledno da, zlatna sam koka. Želim im da prosperiraju i da se ostvare, da budu ostvareni muškarci, da ne ulaze u rijaliti, da se posvete biznisu i da, jednostavno, zaborave zlu, pokvarenu Dalilu, koja im je uništila živote. Ne bih komentarisala ko je šta postao. Smatram da ja nikome nisam unistila živote. Oni žele da me udalje od svih ljudi i da budem neko ko je svima naneo zlo, a ja sam ih samo učinila srećnim - zaključila je Dalila.

ODREDILI DATUM Miljana i Bebica odlučili da se venčaju do kraja godine, a evo kada će se zakleti na večnu ljubav

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Pera Bandera

03.11.2022 12:44

Vidi voditeljke!!!! "Zlatna koka" koja legne na prva jaja koja joj se ponude!