ODVRATNO Marija Kulić prokomentarisala se*s Miljane i Bebice, pa otkrila čime je zgrožena
Printsc Pink

Iako je obećala da ove sezone neće imati odnose u rijalitiju, Miljana Kulić brzo je pogazila datu reč,a sada je njena majka Marija prokomentarisala ćerkino ponašanje u Zadruzi.

- Pitate majku kako komentariše ćerkin se*s? Ne, najbolje da pitate to oca, Sinišu. Šta treba da kažem? 'E, fantastično, gledala sam više puta, super su'. Dobro znate moj odgovor i bez odgovora - kaže Marija.

ODVRATNO Marija Kulić prokomentarisala se*s Miljane i Bebice, pa otkrila čime je zgrožena

Printsc Pink

 

- Naravno da je odvratno videti takvu scenu i svoje dete. Hteli su da se sklone, da ne vide zadrugari. Nisu obratili pažnju na kameru 360 stepeni. Da nisu tamo, oni žive zajedno i to sigurno rade. Ispod prekrivača bi se isto videlo šta rade, jer se prekrivač pomera. Nemoguće je to tamo raditi, a da se ne zna da to radiš. Pa, niko nije glup. A, sa druge strane, ona živi sa njim. Najbolje je kad već uđeš, da se o tome ne razmišlja i ne radi tamo. Mozak preusmeriš na druge stvari, ne zbližavaš se previše u krevetu, svako na svoju stranu i umoriš se da bi jedva čekao da zaspiš - objasnila je Marija.

ODVRATNO Marija Kulić prokomentarisala se*s Miljane i Bebice, pa otkrila čime je zgrožena

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Nenad se možda boji da ako on ne pristane, da će ona da pomisli da ga ona neće u tom smislu, pa će možda da se naljuti, kao napolju, što se žalila Zoli... I da će onda da mu tera inat sa Zolom. Ovde, kod kuće, su bili krajnje kulturni, to se nikada nije videlo ni čulo. Nenad je takođe povučen i sramežljv, ali on radi šta ona hoće, da ne ode kod ovog - kaže Marija i dodaje:

- Miljana tamo živi i ponaša se kao da je kod kuće. Nije ona sezonski tamo, pa će u jednoj sezoni da se suzdržava od odnosa, nego svake sezone, unazad pet godina, plus tri prethodne. I šta, osam godina da ima se*s samo tokom jula i avgusta?

JA SAM ODLIČNO JER MI VIŠE NIJE STALO Misica poslala jasnu poruku Kariću

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading