POLJUBIĆU BILJANI RUKU, IZVINIĆU SE ZA SVE Dalila Dragojević otkrila da neće da se razvede od Dejana, pa progovorila o Caru
Printscreen

Odnos Dalile i Dejana Dragojevića obeležio je Zadrugu 5, a sada je starleta iz Tuzle otkrila da, iako ga je prevarila, Dejanu neće da da razvod braka.

- Neću se razvesti, možda ćemo se tužiti godinama! I prezime ću promeniti ako ja to odlučim, a ne Dejan. On se ne pita ništa, ni za prezime, ni za razvod - šokirala je svojom izjavom Dalila. 

- Mislim svaki dan na Dejana, ne mogu da spavam, razmišljam da ga posetim u Veterniku... Poljubiću svekrvu Biljanu u ruku, izviniću se za sve. Treba da me prihvati jer mislim da sam ja najbolja snajka koju je ikad imala- bez srama je rekla za Informer Dalila koja je svog supruga svojevremeno i tukla i ponižavala u rijalitiju.

POLJUBIĆU BILJANI RUKU, IZVINIĆU SE ZA SVE Dalila Dragojević otkrila da neće da se razvede od Dejana, pa progovorila o Caru

Printscreen

 


- Dejan se sve folira! Biljana se tu ne pita ništa, mora da igra sada kako Dejan svira jer se plaši da ne ode opet od nje, kao što je nekada otišao zbog ljubavi prema meni. On je tada napustio porodicu jer me oni nisu prihvatali... Ja nisam kriva što nije znao da upravlja svojim životom, kao što ni sada ne zna- rekla je Dragojevićka koja o Filipu Caru, sa kojim je prevarila supruga, ne želi da govori.

 - Mogu da pričam samo o Dejanu, s kojim sam bila pet godina u braku, a što se tiče dotičnoggospodina, neću se baviti njime nikad više, to mi "ne dozvoljava" moj novi posao. Postajem voditeljka na TV Hajp i veoma se radujem, imaću svoju emisiju, trudiću se da bude najgledanija - rekla je ona. 

Dejan je pak istakao da Dalilinu ponudu za pomirenje ne prihvata, te da će se razvesti po svaku cenu od neverne supruge.

- Dalila me ne zanima uopšte! Naravno da hoću da se razvedem, ona neka radi šta hoće, sud će odlučiti! Bio sam u pisarnici suda, fali još samo jedan papir da se sve završi. Ovo radim jer moja devojka Aleks zaslužuje da sve bude čisto kad izađe iz rijalitija- rekao je on za gore pomenuti list. 

PREŠAO JE IGRICU, POPI*AO SE PO TEBI Nenad Macanović napao Miljanu zbog Zole, ne može da joj oprosti

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Starleta

02.11.2022 10:36

Jesi hodajuce zlo,ali imas pravo i ne daj,kad je zli ker mogao da uzme tvoju veru sto ti ne mozes njegovo prezime...

Cile

02.11.2022 11:36

Večitu recku više niko neće pa bi se vratila kakva budala neopevana

Karamela

03.11.2022 13:58

Ljubi tvog tatu mamu u ruku. Mani se ti Biljane, niti ćeš ikada više biti sa Dejanom.Ne želi te.Priča završena. Sem toga , imaš zabranu prilaska njihovoj porodici,jer si neuračunljiva. Žena niskog morala bez imalo mozga. Pod htno na neuropsiihijatriju na lečenje......

Novak

04.11.2022 04:38

Zlo! Zar je moguće da ti , bez morala vodiš emisiju na TV. Veće su budale koje ti to dozvoljavaju. Razvod to je automatski jer si se javno i to pred mužem ...... Gnjido.