HAOS U BELOJ KUĆI Miljan Vračević optužio Ivana Marinkovića da huška zadrugare protiv njega, šok
Printscreen

U toku je rat Ivana Marinkovića i Miljana Vračevića na porodičnom sastanku u Beloj kući, koji je nastao nakon što je Miljan optužio Ivana da huška Sanju Grujić i Nenada Lazića Necu na njega.

- Guraš Sanju i Necu, veruj mi - rekao je Miljan.

Printscreen

 

- Ne, ja to ne radim - odgovorio je Ivan

- Radiš to perfidno. Odjedanput su oni sa tobom dobri - nastavio je Vračević.

- Ja sam rekao, sa Mikijem znam gde mi je granica, sa Zvezdanom, mogu da pokušam da ga dovedem do ludila, kao što možete vi mene. Tebi ništa nisam uradio. Sa njima znam dokle idem. Sve preko ovoga sa Zvezdanom bi bila ozbiljna provokacija. Sa tobom ne znam na čemu sam, pretiš da ćeš da lomiš noge i ubiješ nekoga. Ja ne polivam, ne gađam, ne kopam grobove. Nisam došao ovde da oduzimam ljudima parče hleba, mene brine da ja ne naj*bem - dodao je Marinković.

- Evo, pre jedno 20 dana, ti i ja krenemo da pričamo o podršci. Ti kažeš da sam nesrećnik, da nemam ništa, čemu to - pitao je Miljan.

- Ne, Mikica i ja smo pričali o fanovima, ja sam rekao da imam dugogodišnje, ti si gledao i rekao: "Koje ti fanove imaš?". Onda si me iznervirao, pa sam rekao da mislim da je to nesrećno što mi govoriš to da nemam fanove. Imaš poseban pik - rekao je Ivan.

Printscreen

 

- Ja sam rekao šta sam imao o tebi i odnosu prema detetu, ali kažem ti da perfidno guraš Sanju i Necu - nastavio je Vračević.

- To nije moj stil, ja dobro znam sa kime ideš. Ja sam sa Necom i Pecom još u karantinu išao, sad znam dokle idem sa njima. A da imam potrebu da mi oni služe kao sredstvo za huškanje, ne - nastavio je Marinković.

- Ti Sanji, on Neci. On dolazi odavde da me napomene i opsuje mi dete na prvo - govorio je Miljan.

- To ti radiš, juče pitaš šta sam ja klošar rekao za tebe. Kao da hoćeš konflikt - rekao je Ivan.

- Ti guraš tu priču, neki su rekli da im treba ta priča kad dođe Miljana. Evo, prihvatiću da sam ja pogrešio - nastavio je Vračević.

- Ja sam sad mnogo pametniji, želim sukobe da rešavam ovako. Ti si spustio granicu sa njima, a sa mnom si je podigao na visinu. A trebalo bi da bude obrnuto. Šta imaš veći problem sa mnom? Da li se biješ sa drugovima ili sedneš u kafanu i rešiš problem - pričao je Marinković.

Printscreen

 

- Meni je samo delovalo čudno da Sanja odjednom - pričao je Miljan.

- Ne ispuštate me iz usta - pobesnela je Sanja i rekla da će tek nastaviti jer joj je svega preko glave.

Brendon je zbog ove svađe završio sastanak.

NEĆE PREVARITI ŽENU Miloš Bojanić se oglasio i pokušao da obrani čast svog sina, rekao da će zadrugari pasti na nos kada vide Mikicinu suprugu

Komentari (0)

Loading