DOBILA TI JE DEVOJKA SREDNJI Brendon brutalno isprozivao Maju na podeli budžeta
Foto: Youtube/Printscreen

U toku je raspodela budžeta Branislava Radonića Brendona. Mali budžet dobio je Adam Đogani.

- Da li je moguće opet, smorio si me? Očekivao sam sad bar srednji - pobunio se Adam.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Dobila ti je devojka srednji. Nemoj da ispadneš materijalista, pusti da se upoznamo i porazgovaramo. Dozvoliću ti da mi priđeš, kažeš u čemu si se promenio, kao i ja - rekao je Brendon.

- Ti si rekao da nikad ne zaboravljaš - dodao je Adam.

- Proveo sam previše vremena sa jednom osobom, ostale sam zapostavio. Tu sam da se rekonektujem. Pozdrav za Lunu - dodao je Radonić.

-Mali budžet je dobila Valentina Stanković.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ja sam sve uvideo, vaše ponašanje, stavove, kako želite da se kotirate. Ne znam zašto su neki ljudi u rijalitiju. Valentina, dajem ti mali budžet, smatram da treba samo malo da se primiriš - rekao je Brendon.

- Maja je jako kvalitetna rijaliti zadrugarka, ali prodaš čoveka za minut. Tako sam i ja tebe. Dobra si, manje inteligentna. Što me gledaš tako k*rčevito? Ne zanima me tvoje ludilo danas. Gotivim te, ništa ti ne zameram. Takva si kakva si. Izgledaš mi u nekim situacijama kao klizačica na ledu. Da li ti je dovoljno ovo? - pitao je Brendon i pružio joj je srednji budžet.

- Navikla sam na velike budžete u "Zadruzi", ali okej - dodala je Maja.

- I mnogo se k*rčiš što sediš na garnituri - rekao je on.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Tako sam u mogućnosti. Ne možeš da kažeš da sam ja u stanju da prodam čoveka za dva minuta. Ja svoje prijatelje poštujem. Kad si me iskoristio za svoj Jutjub kanal, ja sam ti uzvratila, stavila tvoju adresu - uzvratila je Marinkovićeva.

- A ti kao nisi bila kod mene, nije bila policija, nisi tukla Cara, nije Fran pušio one cigarete, usmrdeo mi ceo stan... - dodao je Brendon.

OKRENUO ME JE PROTIV SVIH Evo koga je Brendon oduševio budžetima, pa otkrio da je bio u sukobu sa zadrugarima zbog Smiljića

 

Komentari (0)

Loading