ZADRUGARI KAŽNJENI SA 315.000 EVRA Neviđeni haos u rijalitiju, Miki vređao produkciju, a samo on je ostao bez 58.500
Alo! Ilustracija /J.V.

Svaki zadrugar koji uđe u rijaliti potpiše ugovor o svojim pravima, ali i obavezama koje obe strane moraju da se pridržavaju. Jedno od pravila jeste poštovanje voditeljka, kao i cele produkcije. Miki Đuričić nije poštovao nijedno od ta dva pravila pa je strogo kažnjen i to po džepu - od honorara će mu se uzeti 1.000.000 dinara, odnosno 8.500 evra.

Iako su kazne ogromne, pojedini zadrugari uopšte ne mare za pravila i oglušuju se od njih, zaborave da su u rijaliti ušli da zarade.

Printscreen

 

Učesnici prošle Zadruge ukupno ukupno su zbog kazni izgubili 315.000 evra, a apsolutni rekorder u gubljenju novca definitivno je bio Mensur Ajdarpašić, kome je oduzeto čak 58.500 evra usled gubitka tri mesečna i jednog nedeljnog honorara. Mensur je tokom jednog razgovora u „Zadruzi" priznao da nedeljno zarađuje neverovatnih 4.500 evra, te je stoga bilo loko izvesti konačnu računicu.

Printscreen

 

I Marko Oknačić je bio među rekorderima kada su reč kazne. Naime, Marko Osmakčić, koji na nedeljnom nivou zarađivao 1.000 evra, a dosad mu je Veliki šef zbog agresivnog ponašanja oduzeo čak dva tromesečna, jedan mesečni i jedan nedeljni honorar, pa je bio u minusi 20.000 evra, pisao je Objektiv.

Printscreen

 

Za razliku od Zadruge 6 gde je već kažnjen sa milion dinara, Miki Đuričić je u prošloj sezoni bio disciplinovaniji i mirniji.

Bivša zadrugarka Viktorija Mitrović definitivno je spadala u red takmičara koji su se u prošloj sezoni istakli po svom agresivnom ponašanju, te je zbog toga dobila i najveći broj oduzetih honorara: tri nedeljna, dva mesečna, kao i jedan tromesečni. Ukoliko se uzme u obzir činjenica da je na nedeljnom nivou zarađivala 500 evra, lako se može izračunati da je izgubila 11.500 i skoro praznih ruku izašla iz rijalitija.

UROŠ ĆERTIĆ NAPUSTIO ZADRUGU Kaskader u pratnji obezbeđenja izveden sa imanja!

Komentari (0)

Loading