MARIJA MI JE REKLA DA JE OSTAVIM Nenad očajan nakon što je Miljana raskinula sa njim, najavio neviđeni haos njoj i Zoli
Printscreen

Nenad Macanović Bebica, bivši učesnik "Zadruge", duboko je razočaran izjavom svoje devojke Miljane Kulić da od sinoć zvanično nema dečka, nakon što je u "Zadruzi" završila u krevetu svoje velike ljubavi Lazara Čolića Zole.

- To će da se menja, jedno će da kaže, pa drugo da radi i sve tako u krug. Sve zavisi od komentara drugih zadrugara, ko joj šta kaže, sve zavisi od toga. Vidite i sami da stalno menja mišljenje - navodi Macanović koji teško podnosi ponašanje svoje partnerke. 

- Ceo dan gledam uživo sva ta dešavanja. Teško mi pada, naravno da mi je teško, ali šta da radim, šta mogu da promenim - iskren je Nenad. 

Printscreen

 

Na pitanje da li se i dalje oseća kao njen aktuelni dečko, iako ga je javno ostavila, Bebica kaže:

- Ne znam šta bih vam rekao kada je to u pitanju. Dok ne popričam sa njom, dok ne rešimo šta imamo, ne znam na čemu sam - ističe Macanović, koji i dalje provodi vreme sa njenim roditeljima, Marijom i Sinišom Kulićem.

- Šta da mi kažu?! Ljudi gledaju, ne veruju šta se dešava. Marija mi kaže da raskinem sa Miljanom, da je ne primećujem više posle svega što mi je uradila - kaže Bebica za Pink.rs

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA Brendon posle jednog Marka prešao na drugog, želi samo jedno (FOTO)

Komentari (1)

Loading
Ana

28.10.2022 13:29

Verovatno ce ti Marija reci i kad treba ponovo da budes sa njom. Covece, pa zar za sve ovo vreme nije jasno da devojka ima psihicki problem? Ti joj pomo ci ne mozes, jer ne moze ona da bude drugacija. Pa mora da i tebi nesto fali kad sve to ne vidis.