KRISTIJAN NEĆE PLATITI PINKU 50.000 EVRA Golubović javno obelodanio sve detalje njegovog ugovora
Pink printskrin

Kristijan Golubović je gostovao u jednoj emisiji i tom prilikom se dotakao i diskvalifikacije iz Zadruge nakon što je nasrnuo na Uroša Ćertića i prebio ga.

Naime, Kristijan je otkrio, da, iako je diskvalifikovan, neće platiti kaznu od 50. 000 evra, jer kako je on objasnio, takav dogovor ima sa produkcijom ovog projekta.

KRISTIJAN NEĆE PLATITI PINKU 50.000 EVRA Golubović javno obelodanio sve detalje njegovog ugovora

Foto: Alo ilustracija

 

Poznato je da svaki zadrugar koji je diskvalifikovan ili samovoljno napusti imanje, je dužan da produkciji izmiri ovaj iznos budući da to potpisuju odmah po ulasku, a Kristijan je to na vreme regulisao jer poznaje vrlo dobro svoj temperament i zna da ima kratak fitilj što se dalo i videti u sezonama koje su iza nas.

Podsetimo, Golubović je, zajedno sa Emilom, brutalno pretukao Uroša Ćertića, šutirao ga i udarao u glavu, nakon čega su obojica momentalno diskvalifikovani iz daljeg toka takmičenja.

VELIKO SLAVLJE KOD DALILE DRAGOJEVIĆ Rijaliti zvezda ne krije sreću zbog prinove, odmah se oglasila

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
goran

27.10.2022 01:07

Ne bilo vam tesko navedite nekoga ko je platio tih 50.000. Kad bi se to placalo cijelo Kupinovo ili veliki dio Bara ne bi sakupio kes da plati kazne Mikija i Tomovica.Najveci dio njih nema zasto pas da ujede kad izadju odavde. Ipak ste vi novina, nije lijepo sto zamajavate ljude. Igra je igra i neka se igra, a vi radite svoj posao uz neku dozu postovanja prema onima kojima se obracate i koji vas citaju.