PREKID PROGRAMA U ZADRUZI Produkcija nasamarila učesnike rijalitija, ovo se nikada do sada nije desilo
Printscreen

Učesnici rijaliti programa dobili su pismo od Velikog šefa koje ih je sve uznemirilo.

Naime, u pismu piše kako je većina zadrugara neiskrena, pa jedni drugima govore svašta iza leđa, a za Crnim stolom ćute.

- Dragi zadrugari, s obzirom na to da vec danima slušamo koliko ste zapravo neiskreni jedni prema drugima i koliko laži izgovorite čak i tokom zadataka kada je potrebno da dodelite neku osobinu pojedincu, ali i tokom sastanaka i emisija, danas smo konačno uspeli da izvučemo šta zaista mislite o 10 zadrugara koji su sedeli na garniturama - piše u pismu.

PREKID PROGRAMA U ZADRUZI Produkcija nasamarila učesnike rijalitija, ovo se nikada do sada nije desilo

Printscreen

 

- Pokazalo se da vama ništa ne znači kad se kaže da je važno da budete iskreni, jer većina vas očigledno zaboravlja da gledaoci čuju i vide i šta govorite jedni drugima iza leđa i kako se ponašate, zato smo se danas poslužili malim trikom, a iz vas je izašlo mišljenje o zadrugarima čija smo imena naveli u pismu. Trebalo bi da znate kad sedite na garnituri na osnovu čega se upisuju kazne, ko krši pravila i moralo bi da vam bude jasno da to nema nikakve veze sa vašim glasanjem. Dakle, kažnjavaju se zadrugari koji krše pravila, a vaše današnje glasanje sa obrazloženjima je svakako poslužilo da čujemo šta zaista mislite o onima koji su sedeli na garniturama. Da ste pažljivo i od početka sastanka slušali jedni druge, čuli biste da je Matora sve ovo i napomenula i možda bi vam od starta bilo jasno zbog čega ste dobili zadatak da glasate. Pozdrav, Veliki šef - glasili je pismo koji je pročitao Ša.

STIGLI POKLONI ZA MAJU I BILALA Marinkovićeva i Brajlović šokirani, a tek kad su videli ko ih je poslao

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading