MILJANU PRETUKLA VERENICA IVANA MARINKOVIĆA?! Otkriveni skandalozni detalji, Kulićeva upala u stan i napravila haos!
Printscreen

Miljana Kulić upala je navodno u stan kod Ivana Marinkovića sa sinom i potukla se s njegovom verenicom Jelenom Ilić. Starleta iz Niša je pre operacije koju je imala u Istanbulu u pauzi između pete i šeste "Zadruge" harala po Beogradu i navodno proganjala Marinkovića da joj da novac za izdržavanje.

Ona je tada navidno bila u vrlo lošoj finansijskoj situaciji i pare su joj bile preko potrebne. Kako nije uspela da dodđe do njega, osmislila je pakleni plan kako da navodno iznudi novac.

- Miljana Kulić je pre operacije želuca bila kao pomahnitala i ponašala se kao da nije ona. Nije imala para, nịje bilo rijalitija, nije imala posla na Instagramu. Niko nije hteo da se oglašava preko nje. Nisu hteli da rade s njom. Molila je sve ljude da rade s njom, da joj izađu u susret. Bile su joj potrebne pare. Pozajmljivala je pare od bivših zadrugara. Uvaljivala se u silne dugove. Svađala se s njima i klela ih. Baš je pravila probleme svima: "Prokleti da su. Nikoga ne zanimam. Ja bih svima dala. Mene sada gaze. Neće Miljana da bude budala. Sad će Ivan da vidi ko sam ja", rekla mi je ona kada već više nije zna la šta sa sobom - ispričala je za Srpski telegraf njena prijateljica koja je upućena u sva dešavanja porodice Kulić.

MILJANU PRETUKLA VERENICA IVANA MARINKOVIĆA?! Otkriveni skandalozni detalji, Kulićeva upala u stan i napravila haos!

Printscreen

 

- Miljana je poludela tih dana, zvala je Ivana da joj pomogne, slala mu je poruke, ali on se nije javljao. Ignorisao ju je, a onda ju je i blokirao. Kada je videla da je blokirana, bukvalno je odlepila. Nije imala para, niko nije hteo da joj pomogne, onda je otišla na Novi Beograd, gde Ivan živi sa sadašnjom verenicom Jelenom Ilić. Upala je u zgradu, a onda otišla pravo na vrata. Željko je bio s njom. Zvonila je, Jelena je otvorila, a kada je videla da je Miljana sa detetom, pokušala je da zatvori vrata, ali je Miksi gurnula nogu. Pričepila ju je i ova je počela da galami i plače na sav glas. Cela zgrada je odjekivala. Čudo da niko nije zvao policiju - ispričala je drugarica, koja je rekla da je u tom incidentu starleta izvukla deblji kraj.

- Iznervirana Jelena je pokušala da izgura Miljanu, ali nije uspevala. Odmah je počela da galami: "izlazi, d*oljo bolesna. Nećeš mi u stan. Odrobijaću te, budalo raspala - galamila je Ilićeva.

- Dok je Marinković izašao, one su već počele žestoko da se svađaju. Kroz deset minuta počele su da se grebu, čupaju i biju. Jelena je dobro isprebijala Miljanu. Zadrugarka nije imala šanse, Jelena je jaka, ona i Ivana bije. Ivan nije mogao da ih rastavi. Kada je konačno uspeo da izvuče Miljanu iz Jeleninih kandži. Bila je sva počupana i izgrebana. Plakala je i klela Jelenu i njega. Pretila je policijom. Ivan je nazvao Mariju i rekao joj šta se desilo. Stvorila se ispred zgrade za deset minuta. Pokupila je povredenu Miljanu - završava izvor blizak porodici Kulić.

Ivanova devojka Jelena Ilić nije odgovorila na pozive kako bi potvrdila ili demantovala navode.

VRELA AKCIJA MAJE I BILALA Marinkovićeva se potpuno prepustila, zadrugar odmah navalio

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
cacak

25.10.2022 17:00

Iako je dobila batine. sta ona ima da trazi u njenom stanu. ova da je pametna trebala je da zove policiju. nije ga priznala za oca svom detetu i sta trazi.