TI SI PRIKRIVENI OLOŠ Okršaj Miljane i Zole na samom početku, haos za crnim stolom
Printscreen

Nakon emisije "Vanredno ubacivanje", počela je emisija "Pitanja novinara". Darko Tanasijević, podigao je Miljanu Kulić, koja je večeras stigla u Belu kuću.

Miljana, živiš u Beloj kući sa trojicom bivših momaka - rekao je Darko.

TI SI PRIKRIVENI OLOŠ Okršaj Miljane i Zole na samom početku, haos za crnim stolom

Printscreen

 

- Danijel je na prvom mestu. Zoli nije bilo potrebe da pružim ruku, prozivao me je na TikTok-u sa Janjušem. Pružio je ruku Bojanu, on mu je prijatelj, sličan se sličnom raduje. Završila bih sa tom temom - rekla je Miljana.

Zamerila si Zoli u studiju što kad si bila u bolnici, rekla si da ti je javno pružao podršku zarad medija i publike - dodao je Darko.

- Naravno da je uradio to zbog naroda, da je hteo, mogao je da kupi čokoladu i cvet i da pošalje - nastavila je Kulićeva.

- To sam uradio zbog tvog dečka, da ne ispadne da je smaram i uznemiravam. Da li sam te uznemiravao, kao što je tvoj biznismen rekao - ubacio se Zola.

- Drži se ti Bokija, isti ste. Rekla sam šta sam imala što se tiče Lazara Čolića Zole. Da je hteo da se to ne sazna, uradio bi na drugačiji način, na drugačiji način bi došao do mene. Instagram podrška i to što pominje Bebicu, Bebica njega ne pominje, nema potrebe ni on njega. Rekla sam sve - dodala je Miljana.

TI SI PRIKRIVENI OLOŠ Okršaj Miljane i Zole na samom početku, haos za crnim stolom

Printscreen

 

- Ne pričaš istinu. On je pričao da sam te spopadao, maltretirao - rekao je Zola.

- Bilo mi je dosadno, znate kako je bolnici, razgovarali smo, to sam rekla za medije. Zola je snimao da bi kao njegov prijatelj Car pričao da me je zvao, bio uz mene u teškoj situaciji - nstavila je Kulićeva.

- Ja sam svestan da si spremna da izmisliš i slažeš, zato sam snimio, da pokažem da nije bilo maltretiranja - nastavio je Čolić.

- Ja sam imala posla sa dva ološa, ali Ivan je transparentan, a Zola prikriveni ološ - završava Miljana.

JA SAM TEBI STREPTOMICIN Ivan i Miljana se opet prepucavaju, on nije štedeo reči, ona mu nije ostala dužna

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading