JA SAM ZAUZET UŠAO U RIJALITI Brendon otvorio dušu o emocijama, pa spomenuo svog prijatelja Smiljića
Foto: Youtube/Printscreen

Zadrugari biraju osobu koja najviše krije svoje emocije.

- Ima više zadrugara, Sofija Una, Maja Maruinković, Zvezdan Slavnić, ne znam da li da nabrajam još. Sofiju ću izabrati, ona krije neke emocije. Slvniću, samo da me ne razumeš pogrešno. Ti kriješ empocije koje su vezane za osobu koja se nalazi napolju - rekla je Zorica.

- Ja ne mislim da je ovo usko vezano za ljubavne emocije. Zvezdan je čoivek koji ne pokazuje jasno štas oseća. Možda će vreme pokazati šta je i kako je - rekao je Rodni.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Da mogu da navedem sebe, ja bih sebe naveo. Lice sam zamrznuo botoksom, da se ne vide na mom licu. Emocije su kompleksna stvar, one se menjaju iz dana u dan. Ovde smo 24h, što znači da nam se emocije smenjuju. Emocije su jedan spektrum. Ja ne krijem svoje emocije, jer sam zauzet ušao u rijaliti. Moja mačka me čeka, rekao sam da samo prema njoj imam emocije. Meni se desilo i u spoljnom životu da su mi sve emocije vezane za nju. Postao sam totalno aseksualan i nezainteresovan. Mnogi aludiraju ovde da sam zaljubljen u mog druga, Marja MMA. On je najčistija druša, mi smo se konektovali na mentalnom nivou. Nemojte da aludirtate da sam se zaljubio, ne znate da li volim žene, ili muškarce. Nemojte onda da aludirate na neke stvari. Ajde sad da pređemo na stvar. Sanja Grujić krije svoje emocije ispod fasade šminke. Mnogo si emotivnija, nego što se predstavljaš, imaš smanjenju mimiku lica. Treba da kažeš nekome ako ti se dopada na neki odeđeni način. Nije sve se*s i hrana u ovoj kući. Da tako uradiš, ne bi bila usiljeni komentator - rekao je Brendon.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Moje jedine i prave emocije, koje sam ikada imao su ostale u Sarajevu. Meni stvarno treba mnogo vremena da se zaljubim. Prošao sam tešku priču, kada je ovo u pitanju. Anđela je devojka koja ima emocine prema nekome, ali ih krije - rekao je Kerić.

PROSLAVILA SE KRAJ ŠERPE i ŠPORETA Miljan napravio haos na imanju, urnebesnim rimama demolirao zadrugare

Komentari (0)

Loading