MILICA NA STUBU SRAMA Izašao klip Maje i Marka, Veselinovićevu napali jer juri za njim, a ona ga ne zanima
Printscreen

Upravo je počela emisija Gledanje snimaka. Voditelj Milan Milošević je ušao u Belu kuću i zauzeo svoje mesto na čelu crnog stola. Nakon što je pušten prvi klip na kojem Marko Marković peva pesmu Maji Marinković. Milan je podigao Milicu Veselinović kako bi prokomentarisala:

- Drago mi je da je ovako počelo, sve izlazi na videlo - rekla je Milcia.

Printscreen

 

- Jeste ovo fer prema Milici, on dopušta sve ovo. Meni nije jasno što je ona toliko lojalna i njemu i nekim drugim ljudima. Ovo bi bio haos da sam ja na klipu sa nekim, a ne ona - rekao je Bilal.

- Što se tiče ovog klipa, ljudi želi da spinuju priču. Bilal pokušava da pravi priču sa komentarima. Milica i ja nismo u nekim odnosima, ona je mogla da bira ovde sa kim je mogla,a ne da se priča šta radi ispod pokivača. MArko nije iskren u ovom odnosu, a ona da povede računa - rekla je Maja.

Printscreen

 

- On je veoma iskren, svima nam je jasno sem Milici. On ne bi raskinuo sa Majom da ona nije raskinula, a Milica treba da shvati da od toga nema ništa. Ona se sve vreme ponižava, a to je jako ružno, on je iskren, a ona ne zna šta da radi. Marko se igra sa njom, on ćuti i prija mu pažnja - rekla je Zorica.

- Meni nije jasno što se priča toliko o nama - dodala je Milica.

- Sve više i više sumnjam u Miličinu zaljubljenost, meni nije jasno sve ovo, mislim normalno je da je Bilal ljut na Maju - dodala je Maja.

Printscreen

 

- Marko ako spavaš sa njom, ozvaniči to - rekla je Maja.

- Ozbiljna je emocija je spavati kraj nekoga - dodao je Lepi Mića.

- Ja ne vidim da je Marko ozbiljan. On ne želi da bude ni sa jednom, a one trče za nnjim jer je Stanijin bivši momak - dodala je Sanja.

BILAL JE DEBILAL Dejan konačno progovorio o aferi "čokoladica", pa udario na Zoricu Marković

Komentari (0)

Loading