CEO GRAD PRIČA KAKO JE TUKAO ŽENU Dejan Dragojević bez dlake na jeziku udario na Uroša Ćertića gde je najslabiji
Printscreen

U večerašnjoj emisiji ''Pitam za druga'' kod Stefana Miloševića Pande i Sanje Stanković gosti su braća Dragojević - Dejan i David. Tom prilikom, Dejan je izneo mišljenje o Urošu Ćertiću i žestoko ga potkačio. Dragojević se najpre osvrnuo na Ćertićevu izjavu da prestaje da brani Aleksandru Nikolić, kao i da Dejan treba da pogleda njen pasoš, kako bi se uverio gde je sve bila i šta je radila.

- Ja sam rekao da nema potrebe da gledam Aleksandrin pasoš. S obzirom na to da se on poziva da je Beograđanin, njegov grad pričao o njegovoj ženi, devojci koju je pretukao. Neka pogleda u svoje ruke i lice koje je osakatio... Nadam se da će odgovarati. Jedini njegov razlog za opstanak je da vređa na nacionalnoj osnovi, to nije poenta rijalitija. Lako je bacati Neci stvari ili da Maji ukradeš energetsko piće. Treba za sve da odgovara na sudu - rekao je Dejan i dodao:

CEO GRAD PRIČA KAKO JE TUKAO ŽENU Dejan Dragojević bez dlake na jeziku udario na Uroša Ćertića gde je najslabiji

Printscreen

 

- On je ušao da napravi marketing, on nema ni marketing. Moja mama ima više lajkova od njega na Instagramu. On ima po 50 lajkova na slici... Njemu je bitno da se marketinški promoviše. Da je Švarcener trebalo da dudla muda, ti bi ih dudlao, jer ga menjaš u tim nekim situacijama, ti bi bio na kolenima da je trebalo da se purnjaju muda... Ako si neki kaskader - poručio je Dragojević.

TO SU SVE IZGOVORI Marijana Zonjić rekla da Maja nije čista u glavi, pa progovorila šta misli o Bilalu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading