ON JE KOMPLEKSAŠ, A ONA ME JE POVREDILA Otac Pece i Nece osuo rafalnu paljbu po Ćertiću i Zorici, nije ih štedeo
Printscreen

U emisiji "Izbacivanje" voditeljka Dušica Jakovljević pitala je oca Pece i Nece Lazića da prokomentariše njihove sukobe sa Urošem Ćertićem.

Kako ste proživljavali sukobe sa Ćertićem? - pitala je Dušica.

Printscreen

 

- Ćertić je Ćertić, više me je pogodila Zorica. Ljubomorna je na svaku mlađu osobu ili nekog ko ima veći kadar. Reči koje je izgovorila Neci je dno dna. Muzičari sa kojima sam dobar ne misle lepo o njoj. Ona jeste vrhunski pevač, bolje da je ostala tu gde jeste nego što po rijalitiju ide u sukobe sa mladima. Mislim da je Uroš ograničen i da boluje od kompleksa. Nije on u problemu samo sa mojim klincima, nego sa celom kućom. Provocira, pljuje i prosipa salate, ali možda je to neki njegov rijaliti - govorio je on.

Printscreen

 

- Mislim da Uroš voli da se naklati ljudima za koje misli da su slabiji od njega. Svi znamo da Jelena nikad nije išla na fizički okršaj i ono polivanje nje je bilo prestrašno. Kristijana ne podržavam, loše je pričao o meni, a ja sam njega uvek izdvajala kao osobu koja komentariše realno. Kad je on izleteo za Adama i kad ga je Kristijan pokosio krenuo je da beži. Po tome se vidi da ide na slabije. Svi su na istom mestu, neko da ima više ne bi sedeo tu. Uroš proziva za dukseve, a na istom je mestu gde sede ti ljudi - dodala je Dalila.

JE*O TE BILAL, SI*AJ KU*AC Maja i Miljan u žestokom klinču, ona misli da on hoće da joj smesti pakao

Komentari (1)

Loading
jasna

17.10.2022 08:10

bravo ya iyreceno ya poltrona urosa i babetinu koyu yoricu