SADA I ANITA PLAČE Nenad Aleksić Ša je nije štedeo i izneo je razlog njenih suza, svi je napali
Printscreen

U toku je emisija "Pitanja novinara". Darko Tanasijević pozvao je Anitu Stanojlović kako bi pred svima otkrila zbog čega ne prestaje da plače.

- Šta ti je rekla Palčica, pa je tebe to toliko potreslo? Šta te je odjednom toliko potreslo - pitao je Darko.

Printscreen

 

- Skuplja mi se već dugo, nije samo večeras. Ne mogu javno da pričam o svemu tome, kad me slušaju svi. Neću da kažem zbog čega plačem. Mene je iznerviralo to zbog kreveta - govorila je ona.

- Rekla si da plačeš zbog Marka jer želiš da spava pored tebe. Rekla si da nećeš da spavaš pored Brendona - ubacila se Bakša.

- Nije to, boli me kurac za krevet - ponavljala je ona.

- Brendon je nju zamolio da se premesti iz jednog kreveta u drugi i rekli smo da ima krevet pored Anite, Marko Marković i Stefanović su se složili. Anita je teatralno prenela svoje stvari. Srž problema je što Marko neće spavati pored u praznom krevetu, a ona ga čeka danima. Marko je njoj rekao da od toga nema ništa i mogli smo da primetimo da se tu ništa ne dešava - pričao je Ša.

- Ona možda ima razloge, jer Marko njoj danima daje signale - rekao je Darko.

Printscreen

 

- Ona ima prebačaje. Meni je nje na neki način žao. Ona živi u iluziji da će jednog dana doći do nečega. Meni je nje žao, ali jedan krevet ne menja ništa. Ako Marko bude želeo sa njom da bude u ljubavi, on će naći zajedničko mesto - nastavio je reper.

- Darko, na plačem zbog kreveta. Ja sam pre neki dan rekla da hoću da menjam krevet. Krivo mi je bilo što se Ša poneo tako prema meni, teško mi bude - rekla je Anita.

- Meni se prikenjalo od ove priče. Ona je histerična i bezobrazna. Samo sam rekao da ne može da mi histeriše i da to može kod kuće. Ove fejk priče, lažne suze, pa osmeh... Nagledao sam se toga. Jako je drska prema osoba prema kojima ne treba da bude takva. Može da plače koliko hoće jer to su lažne suze - govorio je Ša.

Printscreen

 

- Mene je pogodilo što se tako poneo prema meni. Sad sam rekla Marku da ne želim da doživljavljam nešto što i napolju. Njihovo mišljenje je da sam folirant, imaju pravo na to - pričala je Stanojlovićeva.

ALEKS OPET JECA UŽIVO U PROGRAMU Pomenuli joj Dejana ona se skrhala od bola, problem je u čokoladici i njenoj vezi

Komentari (0)

Loading