NI NE SLUTE ŠTA IM CIMERI SPREMAJU Zadrugari skovali pakleni plan da rastave Milicu i Aleks, a ona je najveće iznenađenje
Foto: Alo/ilustracija

Jovana Tomić Matora osamila se na kauču sa Sanjom Grujić Miljanom Vračevićem, te su počeli priču o Bilalu Brajloviću i celokupnoj situaciji oko njega.

- Mnogo stvari me zanima. Ona Igra istine je živ ku**c...Druga stvar, brate, pola stvari u celoj toj situaciji Milica, Aleks, Bilal, pa sad i Marko, ništa mi tu nije jasno. Htela sam da postavim Aleks pitanje: "Kako komentarišeš klip u kom Milica plače". Kad su oni bili drugari? Bilal odavde gleda sve vreme u sto. Maja se pecka sa Markovićem. On je vidi, da ona prilazi na reklamama meni i Marku. Bilal vidi sve to i ne reaguje. Nešto postoji - rekla je Matora.

Printscreen

 

- Ja sam ti rekao šta postoji - rekao je Miljan.

- To ćemo da vidimo kad se Milica i Aleks posvađaju - rekla je Matora.

Printscreen

 

- To moramo što pre da napravimo...Što li je rekao Dejan Aleks, da je bio kod roditelja nekog od zadrugara, učesnika iz Sarajeva? Kod koga li je bio? Bilal? - rekla je Sanja.

- Kod koga je mogao da ide Sanja - pitala je Matora.

Printscreen

 

- Onaj Dino je Bosanac, ali nije iz Sarajeva - rekao je Miljan.

- Oni ni ne pričaju više...Zaboravi šta sam rekla - rekla je Sanja.

- Mislim da je Bilal rekao da ga je Dino ispljuvao...Maja će sad namerno da tera ku**c Silvani da ne može da prođe do ovoga - rekao je Miljan.

SKANDAL U PORODICI LAZIĆ Oglasila se majka Julijana nakon što je Neca nominovao rođenog brata

 

Komentari (0)

Loading