TI SI POKVARENI DŽUKAC Miki Đuričić oštro osudio Necino ponašanje, prozvao njegovo se**ualno opredeljenje
Printscreen

Voditelj Milan Milošević dao je reč Mikiju Đuričiću kako bi na "Nominacijama" izneo svoje mišljenje o Jeleni Golubović i Neci Laziću.

- Jelena je bila ozbiljni provokator, poboljšala se. Glavni problem ove žene je što nije ostvarena u svojoj profesiji i tu je jako sujetna. Ja sam Urošu posle svakog incidenta prišao i rekao da mu to ne treba. U smirivanju sam doživao da mi Neca kaže: "Čika Miki, popušite kurac". Ja sam krenuo njega da psujem i vređam, ali ako vidi da je Čika Miki u crvenom i kaže Urošu da te ne dira, ne on nastavlja. Tvoja sujeta ne može da izdrži i ističeš se na pogrešan način. Nisi zanimljiv tip. Ti si takav džukac pokvaren - pričao je Miki.

Printscreen

 

- A ti nisi - pitao je Neca.

Printscreen

 

- Jesam, možda sam i pokvareniji, ali ja dajem argumente. Ti si meni rekao da pušim kurac. Najveća glupost je kad ljudima pričaš šta misliš, a oni pričaju kakav sam ja. Slažem se da sam možda i gori, ali ja nisam nominovan. Ako lažem, pusti da se kanalim. Ti si podmukao, pokvaren i na silu pokušavaš da bude zanimljiv. Ne ostvareni ljudi ne mogu da izdrže kritiku, ni tuđe mišljenje. Ja kad budem ovde sedeo možete sve najgore da spomenete. Potencira na obrazovanju, a niti je obrazovan, niti pametan, niti informisan. Dečko dolazi iz male sredile, konzervativne porodice. Pokušao da je izađe iz plakara, a nije uspeo i sad se vratio kao strejt. Žao mi je zbog njega. On jedva čeka da se posvađa. Jako je sujetan i pokvaren za svoje godine. Jelenu ne bih nominovao jer smo prošli sve i svašta. Sa njom mogu lepo da pričam, ne volim kad ona laže. Dobri smo dok ne krene da laže, tad uđem u crveno. Mislim da je slagala da je upisala fakultet u Moskvi, ali nema veze. Nikad te ne bih poslao jer jesi legenda rijalitija. Žena koja nikad ništa ne bi priznala - govorio je on.

OBOJE STE KVARNI Ivan Marinković opleo i po Jeleni i po Neci, nije ih štedeo, Golubovićka mu nije prećutala

Komentari (0)

Loading