GLUPA JE, NEMA SNAGU DA IZNESE TO Maja brutalno o Aleksandri, ubeđena da je kopira
Foto: Youtube/Printscreen

Maja Marinković se složila sa mišljenjem grupe zadrugara da je Aleksandra Nikolić kopira i da se bori sa njom da bude "glavna priča" u rijalitiju. Ponovo je udarila žestoko po svojoj rivalki u emisiji "Gledanje snimaka".

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Trese se brod. Aleksandra ima potrebu da bude u pričama gde sam ja. Ušla je šatro da se pokaže kako se popravila. Ali njena prirodna neinteligencija joj to ne dozvoljava. Ne može da dozvoli da bude sporedna tema. Sa Miljaninim izlaganjem se slažem, Zorica je u pravu. Čim čuje da sam ja u priči, odmah se nameće, kao sad sa Bilalom. Citira moje rečenice, samo malo zagrebite u površinu. Ne može ona da bude alfa ženka, ja kidam i grizem kao jedinka, a ona kao jedinka ne može da funkcioniše. Glupa je, nije prirodno nadarena za rijaliti, mora da ima zvezdu vodilju kao što je Dejan. Nije kapacitet. Sve je nabubala, ali je glupa, nema snagu da iznese to. Svojom budalaštinom je napravila ovo, ko sad može da joj veruje? Sama je za sebe rekla da je lažov. Ima dečka, šatro je zaljubljena, dozvoli sebi da lomi tamo jer je dala čokoladicu. Ona voli rijaliti, voli da bude bitna, ima pravo na to, ali neka kaže, nemoj da nas zaj*beva - rekla je Maja.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Zašto si baš sa Bilalom promenila taktiku, a druge gazila? - pitala je Ivana Šopić Aleks.

- Jer sam mislila da je to moguće sa njim. Milion puta pogleda u mene pre nego što uradi nešto. Mislila sam da mogu da izmanipulišem sa njim, nisam - dodala je Nikolićeva.

- Bilal igra svesno rijaliti, prvo je napadao bez razloga. Ovi su potrošna priča, krovna priča su Maja i Aleks, ne vole se tri godine. Maja nikad nije napala Janjuša, nego Aleks za sve. Vani je ista priča - rekao je Lepi Mića.

ŽESTOKO JE PROZVALI Maja i Miljan udarili na Aleks nakon njenog šok priznanja

Komentari (0)

Loading