PLAŠI SE DEJANOVE REAKCIJE Aleksandra Nikolić doživela nervni slom zbog afere "čokoladica"
Foto: Youtube/Printscreen

Aleksandra Nikolić doživela je emotivni brodolom zbog Dejana Dragojevića.

Atraktivna plavuša je nakon razgovora sa Milicom Veselinović saznala da se šuška u kući kako je izdala Dejana i da danima flertuje sa Bilalom

Aleksandra je juče ceo dan plakala zbog Dejana Dragojevića i uplašila kako to što pričaju zadrugari po kući može njemu da izgleda u spoljnjem svetu. Brine da li je možda poverovao u tračeve da će biti izdaje od strane voljene osobe.

- Meni ovo nije rijaliti. Ja imam napolju nekoga ko me čeka. Meni ovo nije rijaliti, neću ovo. Mene niko ne razume, ja imam nekoga ko me čeka - plakala je Aleksandra.

PLAŠI SE DEJANOVE REAKCIJE Aleksandra Nikolić doživela nervni slom zbog afere

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Stani, čeka te, okej. Spusti loptu i smiri se, sada si povređena! Prekini bre da se jedeš zbog budala - govorio je Bojan Simić.

- Ti znaš, on zna. Sve će proći, nisi prvi put ovde - dodao je Bojan.

- Da li si njega prevarila? Nisi! Nema potrebe za ovim - nastavio je Bojan.

PLAŠI SE DEJANOVE REAKCIJE Aleksandra Nikolić doživela nervni slom zbog afere

Pink printskrin

 

- Ne razumeš, on je neko ko je povređen, ja ne znam šta može da mu padne na pamet, kako nešto može da mu izgleda! To je osoba koja je mene učinila boljom osobom, vratila mi veru u samu sebe... Mogu misliti kako njemu ovo od kuće izgleda - govorila je Aleks.

- Ako za godinu dana tebe nije upoznao onda je*i ga. Ne bi te on podržao da nema poverenja u tebe. Nije on mali, bio je ovde, zna kako sve funkcioniše - dodao je Bojan.

BILI SMO U VANBRAČNOJ ZAJEDNICI Marko šokirao sve, izneo detalje odnosa sa Stanijom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading