MILICA OTKRILA SVE Aleksandra krišom poslala Bilalu čokoladicu
Foto: Youtube/Printscreen

Nakon što je Maja Marinković sinoć ispolivala Milicu Veselinović tokom emisije "Pitanja gledalaca", u Beloj kući nastao je opšti haos, a priča je vrlo brzo dobila i svoj rasplet.

Naime, kako smo mogli da vidimo sinoć, tokom emisije Milica Veselinović je dobila pitanje od gledalaca da li je likovala kada je Bilal ispolivao Maju tokom žurke i usput ga častila pivom, da bi se kasnije saznalo da je to pivo zapravo kupila Aleks. Miljan Vračević je izneo svoju teoriju da mladi Sarajlija ima skrivene namere prema Nikolićevoj, te da mu je ona "glavna meta".

Foto: Youtube/Printscreen

 

Takođe, kako se tokom večeri saznalo i dolilo ulje na vatru, Veselinovićeva je pre par dana prišla Brajloviću i pozvala ga u garderober i tražila da skine bubicu, kako bi mu nešto saopštila u tajnosti. Bilal je to i uradio, a Veselinovićeva mu je uručila čokoladicu i rekla da ju je poslala Aleks. On je kasnije prolazio pored Nikolićeve i bacio joj nazad njen poklon, na šta se zadrugarka samo nasmejala.

Međutim, klupko se potpuno razmotalo kada je Maja Marinković sinoć ispolivala Milicu zbog likovanja oko priče sa Broksom koja se desila na žurci, te tako Veselinovićeva nije ni prisustvovala ovoj priči tokom emisije, jer je bilo u kupatilu i tuširala se. Ali, kada je izašla, voditeljka Ivana Šopić upitala ju je ona ta koja je dala Bilalu čokoladicu koju je poslala Nikolićeva.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Milica, da li si dala Bilalu čokoladicu i rekla da je od Aleks? - pitala je Ivana Šopić.

- Da - izlanula se Milica.

- Od mene? Od mene? - ponavljala je Aleks kada je shvatila da ju je drugarica odala.

Na kraju večeri, Bilal je do detalja ispričao Maji šta se zapravo desilo u garderoberu i kako se situacija kasnije odvijala.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ja ulazim u garderober, zove me Milica. Ja odem, nema možda tri dana, bio sam tada sa Anom. Kaže ona meni da skinem bubicu. Uzimam prsluk i preko nje je bio prsluk. Iz šorca mi je izvadila čokoladicu i kao: "Od Aleks". Ja je pitam: "A što?". Mislim da je u tom momentu ušao Ša i da se Bakša presvlačila. Rekao sam joj da ću da vratim. Sedela je Aleks tada i video je taj neko da sam joj vratio čokoladicu, sedela je sa nekim - rekao je Bilal.

- Koja su to ku**inska posla - rekla je Maja.

HAOS U NAJAVI Bilal se požalio Maji na cimerku ona ga prekorela pogledom, pa se okrenula ka kamerama

Komentari (0)

Loading