BOJAN IZNEO NEVEROVATNE TVRDNJE Umešala se i Zorica Marković, te imala da kaže samo jedno o Ivani i njemu
Printscreen

Bojan Simić nastavio je razgovor sa Milanom Miloševićem o razvodu i braku sa pevačicom Ivanom Šašić.

- Je l' ste se tukli nekada? Kakve su bila vaše rasprave - pitao je Milan.

- Ne. Nismo imali probleme da se bijemo i tako, nikad, nikad. Rastali smo se zbog prevare...I treba, ja to kažem javno, posvetila se svojoj deci, ja ne postojim. Sedim i dnevnoj sobi i zovem je tri, četiri puta, nema je, ne odaziva se. Sad ja namerno neću da se odazovem, da odem do sobe, izađem iz kuće. Spremim se, to traje, 15 minuta bar. Ona posle dva i po sata šalje poruku: "Gde si?" - rekao je Simić.

BOJAN IZNEO NEVEROVATNE TVRDNJE Umešala se i Zorica Marković, te imala da kaže samo jedno o Ivani i njemu

Printscreen

 

- Što nisi rekao da te je Ivana zapostavila - pitao je Milan.

- Možda je imala dečka, otkud znam. Nisam ja u tom fazonu da ljubomorišem, nije ni ona takva da davi - rekao je Bojan.

- Rekao si da nije imala tezge, da nema hit - rekao je Milan.

- Nema hit, koji hit ima? To nije hit Mićo. Ništa nije urađeno sa tom pesmom i ta pesma je isto prepevana, jer je čovek prodao nama tu pesmu. Pesma je vrh i tu se ništa nije uradilo, jer ona fura svoje. Ja sam završio da dobije status umetnika. Koja je pesma prošla? Možda će preko mene da prođe sada neka pesma. Nije ona dobila na konto pesme, nego smo uplaćivali staž i dobila je status umetnika. Ne znam kako to tačno ide sada - dodao je Bojan.

Zorica Marković je dobila reč.

BOJAN IZNEO NEVEROVATNE TVRDNJE Umešala se i Zorica Marković, te imala da kaže samo jedno o Ivani i njemu

Printscreen

 

- Znaš kako Milane, nisam znala da su nesrećni kao par. Znam Bojana jako dugo i mogu da kažem, za ono što ja znam, da je jako korektan i da ništa nisam loše čula. Kad sam videla slike sa njihove svadbe, iznenadila sam se. Nismo se viđali dugo do juna, dok ih nisam pozvala. Znam da je dobra majka, dobra pevačica. Mislila sam da su odličan spoj i da će trajati. Iznenadila sam se, nisam znala da je on nju prevario. Na slici za svadbu? Poznavajući Ivanu, ona je jako čudna. Bili smo na "Farmi" zajedno. Nikad ništa loše nije rekla, ali kad su bili kod mene, osećala se neka hladnoća. U junu prošle godine. Sedeli su, Ivana je pevala, sve je bilo okej, ali mi nisu delovali kao srećan par. Ona mi je pisala, sad izvini ako ne govorim istinu, čini mi se da mi je ona ili neko poslao poruku, da je nju Bojan prevario. Ja nisam na to reagovala, šta ja imam sa tim? Nepristojno je mešati se, ne stajem ja ni na čiju stranu - rekla je Zorica.

BOJAN SAVIĆ PROGOVORIO Bez milosti osuo paljbu po Ivani Šašić, te rekao da ni kamen sa njom ne bi imao sad, zadrugari u šoku

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading