PROVELI SMO NOĆ ZAJEDNO! Taki ulazi u Zadrugu 6, a Maja ni ne sluti šta joj se sprema
Alo

U "Zadruzi 6" se sprema prava španska serija! Maja Marinković ni ne sanja da je nova zadrugarka Maja Kovačević, koja je u subotu ušla u rijaliti, zapravo njena maćeha!

Kako saznaje Informer, Maja Kovačević, javnosti poznata kao sestra pobednice "Velikog brata" Marijane Čvrljak, u vezi je sa starletinim ocem Radomirom Marinkovićem Takijem, koji će takođe uskoro ući u "Zadrugu"!

PROVELI SMO NOĆ ZAJEDNO! Taki ulazi u Zadrugu 6, a Maja ni ne sluti šta joj se sprema

Alo

 

Taki je nedavno viđen s novom zadrugarkom Majom na večeri. Međutim, to veče se nije završilo u restoranu, već u apartmanu u centru Beograda, koje je Taki rezervisao jer je očekivao da će smuvati Maju. Otad su njih dvoje u vezi, ali su se dogovorili da nikome ništa ne pričaju. Tako za njihovu vezu ne zna ni Takijeva ćerka - započinje priču izvor blizak Marinkoviću.

Sagovornik dodaje da Taki ovih dana pregovara sa producentima da se u "Zadruzi" pridruži svojoj devojci i ćerki:

PROVELI SMO NOĆ ZAJEDNO! Taki ulazi u Zadrugu 6, a Maja ni ne sluti šta joj se sprema

Printscreen

 

- Taki je dao zeleno svetlo svojoj izabranici da uđe u rijaliti, a ako se dogovori sa produkcijom, uskoro će i on postati zadrugar! Siguran sam da će Maja napraviti haos kada sazna da joj je otac prećutao ovu aferu i da će morati da bude u rijalitiju sa maćehom. Obe su temperamentne, ne bi me iznenadilo da se njih dve i potuku tokom svađa, do kojih će sigurno doći kad budu morale zajedno da žive pod istim krovom.

Oglasio se Taki, pa poručio sledeće:

- Istina je da smo Maja i ja proveli noć zajedno, ali nismo imali ništa. I da jesmo, ne bih pričao o tome šta u četiri zida radim sa devojkama. Zato me i vole... Ona je fina, kvalitetna i prelepa devojka. Za nju imam samo reči hvale, ali ne bih pričao mnogo o našem odnosu - rekao nam je Marinković.

- I Maja Kovačević je potvrdila da ima dečka, ali nije otkrila da je reč o Takiju. Čim je ušla u rijaliti, nju je počeo da je muva bivši muž pevačice Ivane Šašić Bojan Simić, koji je takođe novi zadrugar. On se cele noći udvarao Maji, ali ona ga je oduvala:

- Želim te kao prijatelja, ali ne kao dečka, jer ga već imam!

RADILE SMO ZA ALBANCA Bivša zadrugarka rekla sve o klubu u Švajcarskoj, pa pomenula zadrugarke koje su bile sa njom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading