BILAL PROGOVORIO NA SAV GLAS Anja Bla je prevarila Baku sa mnom, a kod njega je pod ugovorom, uzima joj ogromnu svotu novca
Printscreen

Milica Veselinović pitala je Bilala Brajlovića da joj otkrio detalje njegove afere sa Anjom Bla.

- Je l' mogu da te pitam, napolju priče za(Anju Bla)... Kako se to desilo? Kako si došao do toga - zašpočela je temu Milica.

Printscreen

 

- Prvi put pre četiri godine, a zadnji put pre godinu dana, prošlo leto. Zajedno su došli, kad je bio gore neki glup program, dolazio je u neku emisiju, svašta nešto. Znam je četiri godine, a videli smo se dva puta - pričao je Bilal.

- I desilo se - pitala je Veselinovićeva.

- Pa odmah prvi put - otkrio je Broks.

- Kako kad je bila sa njim - upitala je Milica.

- Pa znaš i sama šta on radi, ona isto radi, ali valjda pazi kako i sa kim. To nije bilo kad je bila emisija, nego u toku dana - govorio je Bilal.

- Kako se saznalo za to - pitala je Aleks.

- Ja sam rekao, ali tek pre pet meseci. Nisu oni raskinuli, ona je kod njega pod ugovorom - rekao je Broks.

Printscreen

 

- Ja imam snimak kako on govori: "Ja sam je napravio, ona da ne bi mogla da kenja, stavio sam je pod ugovor, uzimam joj 80% zarade, ali njoj to ne znači jer ja u kući sve plaćam". Ona se oglasila, ja sam obajavio video gde pričam šta se sve izdešavalo o njoj. Ona je radila reakciju, nijednom nije rekla da to nije tačno, čak se odala više puta i smejala. Doboj je pored Magala, ja kažem da je došla belim pasatom, ona kaže nije nego sivi. Ja sam pričao da sam je vezao crvenim lisicama, a kako to govorim znaš kako se nasmejala. On je tad bio u Amsterdamu, dva meseca se nije oglasio i ulazi na taj lajv i prvo pitanje je bilo šta je bilo sa mnom - pričao je Bilal.

- Ti i Baka imate dramu zbog devojke - pitala je Milica.

Printscreen

 

- Ne, nego jer niko ništa ne sme da mu kaže, pa sam ja krenuo. Ja sam napravio nove mejlove, stranicu i baš idemo da mu se useramo u sve jer je debil. Sve je snimljeno od prve poruke, do prvog poziva. Mi smo se predstavili kao samoostalna agencija za promociju. Hteli smo Anju Bla i da se raspitamo. Ti tad dođeš do cene. Ne bi to bila laž, sve bismo tu uradili. Hteli smo da uradimo njene slike, oni bi dobili pare, a mi bismo prodavali. Nismo ga prevarili, niti ništa. Kad smo počeli da pričamo on je predstavljao da su raskinuli, čuli smo se i to je trajalo mesec dana. Zamisli koliko tu ima poruka, poziva, sve je snimljeno. Moj drug je naručio neku specijalnu kožu i to je došlo do Niša. Tamo je Barbi Afrika, sa kojom smo baš dobri i sa njenim roditeljima. Njega smo zvali na satanak, da se sve dogovorimo, a hoćemo i sa njim posao. On je za pola godine reklame tražio auto na šest meseci, novu škodu superbu. Bili smo u restoranu Novaka Đokovića. Ja sam snimao sve. Ja sam izašao jer mene ne može da vidi, ušao je moj drug, ali se sve snimalo. Ne može mi ništa za snimak, jer je to javni prostor. Izvukao sam za rentanje, gorivo, šta će i kako će da otvara, vode, energetske čokoladice, kako će to deca da kupuju na odmoru. Škoda je trebala da ide preko jednog momka, mogli smo to da mu završimo, ništa nije bilo fejk - govorio je Bilal.

- Svi znaju da to nisu njegova kola - dodao je Miljan.

- Njemu je bio cilj da to bude na BG tablice. Devojka ga je pitala kako će da plati jer su mu pregledi opali zbog Kike, a on kaže: "Pregledi su jači nego ikad" - nastavio je Broks.

Printscreen

 

- On tu devojku jeste maltretirao - dodala je Aleks.

- Znaš koliko ima stvari, čuje se njegov glas i sve je istina. Ja sam napravio klip od prvog do zadnjeg dana sa sve dokazima, a između kako on priča. Klip je bio napolju 45 minuta i onda obrisan. Meni je došla poruka na mejl, tri strajka, ugašen kanal. Njemu kad su opalili stajk on je plakao na svom kakanlu: "Kako vas nije stid? Meni je to hleb". Ja sam jedina osoba kojem je on obrisao klip i opalio strajk. Zbog čega? Lakše je meni da obriše klip, nego da odgovori, jer šta da mi odgovori - nastavio je Blila.

MISLILA SAM DA ĆETE SE SMUVATI Milicu zanima šta se dešava između Maje i Lil Broksa, radoznalo krenula da ispituje

Komentari (0)

Loading