ŠOK PREOKRET U BELOJ KUĆI Bilal Brajlović promenio ploču, rekao ovo o Maji, pa doneo neverovatnu odluku
Printscreen

U toku je emisija "Nominacije". Zadrugari večeras biraju između Maje Marinković i Zvezdana Slavnića, a voditelj Milan Milošević dao je reč Bilalu Brajloviću.

- Ja sam muški ološ neću da krećem od dame. Ovako se ponaša čovek koji je izašao iz zatvora. Ovde može da radi svašta i da se ponaša kao kaskader, ali je pravi muškarac. Sad ispada da ga ližem u guzicu, ali on to zaslužuje. Ovde nije napravio nijednu grešku, vidim zašto si joj se možda svideo. Najbolje godine si proveo na najgorem mestu. Sviđa mi se kakav si ušao. Retko ko dobije drugu šansu, ljudi te uvek gledaju preko oka i ne veruju ti. Tvoje prezime je jako teško. Svaka ti čast. Šansu si do sad najbolje moguće iskoristio, ali mislim da grešku nećeš da napraviš. Što se tiče Maje, ona mi se sviđa, ali kao drugarica naravno - pričao je Lil Broks.

Printscreen

 

- Važi - dobacio je Ša.

- Maju ili volite ili mrzite. Verovatno je mrzite jer je konkurencija, to je do devojaka. Neka igraju kamen, papir, makaze ko će da ostane. Ostavići Zvezdana, a šaljem Maju. Dok je imala dečka nije smela da priča sa mnom i to sam joj zamerio, tu nije pokazala stav - dodao je Bilal.

- Je l' ti Marko zabranio da komuniciraš - pitao je Milan.

Printscreen

 

- Nije mi ništa rekao, pitao me jednom da li mi je prišao. Imamo tu simpatičnu drugarsku relaciju, nisam htela da imam previše blizak pristup. Sad sam slobodna - objasnila je Marinkovićeva.

- Je l' misliš da mu se sviđaš - dodao je je voditelj.

- Da, ja se svima sviđam - rekla je Maja.

MARKO JE KOMPLEKSAŠ Maja se poverila Marku Stefanoviću, oplela po Markoviću

Komentari (0)

Loading