BILA SAM TU, ČEKALA SAM TE Milica ne gubi vreme, priznala Marku sve, a onda otkrila šta joj je najviše nedostajalo (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Nakon što se završila emisija Marko Marković i Milica Veselinović su se osamili na garnituri i obavili obećan razgovor.

- Zorica mi konstantno priča da se ponižavam, uzdiže Anitu, a mene spušta. Briga me je jer mi priča da joj ti pričaš jedno, a ja osećam drugo. Rekla mi je da si rekao da nikad nećeš biti sa mnom, a meni nije prijatno to da slušam. Zaljubljena sam u tebe - rekla je Milica.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Pričali smo, ali... Ne mogu sad. Sad sam slobodan, možemo kad god hoćeš - rekao je Marko.

- Bila sam tu, čekala sam te. Sad nemaš nikog, a ja opet čekam. Ti se ne bi izjasnio za mene da te ona kod Drveta nije naterala. Svaku si više ispoštovao nego mene. Ja ispadam najveća budala. Ja sam, nisam htela da ti toliko primetiš, ali sam uvek gledala šta radiš, kako se ponašaš. Stvarno nijednu devojku nisi gledao, naravno da meni nije bilo svejedno, ali sam očekivala da ćeš se sa nekom smuvati i onda se nisam toliko iznenadila. Verovatno opet ideš, na neku novu destinaciju, kad krene sezona - rekla je Milica.

- Ne idem, sad sam tu. Samo tu - rekao je Marko.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Rekla sam ja Zorici da nisi ti glup, da shvataš neke stvari i da ne zaslužuješ, samo da će doći vreme. Mnogo sam se nervirala, gledam te, a ne mogu ništa da ti kažem. Itekako si ti svestan i znaš neke stvari... Kako čudne oči imaš Marko, koja je to boja - rekla je Milica.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Koliko sam palkala u nedeju kod Darka na intervjuu, pričali smo o tebi. Savetovao me je da ti priđem, da ne plačem, da će sve biti okej. Ja sam se u tvoje oči zaljubila, a povredio si me, a ništa nismo imali, čak ni ono što ste imali ti Anita i Ana. (Marko je pevao) Kako ja da se ne zaljubim u tebe sad, nedostajalo mi je tvoje pevanje i buđenje. Osetim te ujutru kad me budiš, a druge ne. Nedostajalo mi je da mi pevaš, da piješ moje slatke kafe koje ne podnosiš - rekla je Milica.

- Budiću te. - rekao je Marko.

- Nemoj, neću. Što sam više u tvom prisustvu, sve se više zaljubljujem - rekla je Milica.

LOM U BELOJ KUĆI Miljan nazvao Anitu psihopatom, Zorica skočila na njega, pa mu pomenula dete

Komentari (0)

Loading