SRAMOTA ME JE Stefan Karić konačno progovorio o odnosu sa poznatom pevačicom i sve javno obelodanio
Printscreen

Vest da su Stefan Karić i Tijana Milentijević, poznatija kao Žena od sultana, obnovili romansu odjeknula je u medijima nakon što je isplivao snimak na kon se vidi kako bivši zadrugar uživa u njenom nastupu i čašćava je evrima.

SRAMOTA ME JE Stefan Karić konačno progovorio o odnosu sa poznatom pevačicom i sve javno obelodanio

Foto: Ataimages

 

Povodom spornog klipa, ali i svog alkoholisanog stanja oglasio i Stefan koji je demantovao da je sa pevačicom, ali i priznao da ga je sramota

- Onaj klip je katastrofa, sramota me je samog sebe. Alkohol nije za mene uopšte, a sto se tiče Tijane, bila je tu oko našeg stola celo veče i bilo nam je lepo. Ona je meni draga devojka i to je to, nisam "bacio oko" niti dao "zadnji dinar", malo oni to preuveličavaju, ali dobro, imaju prava po onom snimku da tumače kako god hoće. To je to, mogu da kažem samo da je ovo bila poslednja noć da sam izašao, sledeća je tek za Novu godinu - rekao je bivši zadrugar kroz osmeh.

JAVNO IZVINJENJE MILICI PAVLOVIĆ Oglasili se organizatori nakon peha na festivalu, osoba će biti sankcionisana

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ana

07.10.2022 15:54

Opet je kriv alkohol a ne Stefan (kao kod slanja poruka Ivi).Alkoholu sram te bilo! Jadni i jeftini izgovori pogubljenog Stefana su smešni, ne idu uz oonog dečka iz prošle sezone Zadruge kad je propagirao poštenje,,iskrenost,poštovanje,vernost,ljubav,moral,nesebičnost...Gde je nestao taj dečko pun vrlina?Da li sve beše samo gluma ili ga je slomio i ugušio strah od odgovornosti da on treba da bude nekom oslonac i da bude muško. Otac mu piše budalaštine,svađa se sa nekima koji piskaraju a malo ko i pročita, Stefan onbjavljuje milion puta viđene kafane dok pevačice pevaju i skuplaju novac. Šta je tu zabavno?