SVI OSTALI U ŠOKU Maja Marinković progovorila o emocijama prema Zvezdanu
Pink printskrin

Mnogi ukućani smatraju da odnos Maje Marinković Zvezdana Slavnića, nije prijateljski, kako oni tvrde, a sada je starleta konačno otkrila da li zaista ima osećanja prema Slavniću.

- Ne znam šta je sad uzrok mog ježenja, neka tumače. Ne ljutim se na mišljenja drugih ljudi, ovo je rijaliti. Ja sam ovde doktor igrice. Ja nikada nisam pravila te fejk priče, ali mi je smešno to: "Ona se nasmejala", pa neću da plačem. Sada ćute kada možda tako nešto demantuje moje ponašanje. Ja od Zvezdana nisam nikada osetila nešto u tom ljubavnom smislu. Smešno mi je to kakva mi je bila mimika - rekla je Maja.

Pink printskrin

 

- Ništa se ne plasira, gledaoci to shvataju ili ovako ili onako - dodala je Ivana.

- Ma ne oni, ovi ljudi ovde. Nemam problem sa tim, ništa ne krijem. Sigurna sam u sebe - dodala je Maja.

- Ja slobodno mogu da kažem da je Zorica kraljica ove igre. Moje neko mišljenje je da je Zvezdanova reakcija prva bila da je zbunjen, ali mislim da mu je ona napravila uslugu da se on što više aktivira, jer od kako je postavljen, počeo je da priča i da razgovara. Mislim da je bio dobar izbor Zoričin - rekla je Marina.

Pink printskrin

 

Podsećanja radi, Zorica Marković je pokrenula priče po imanju, i otkrila da Maja gaji skrivene emocije prema Zvezdanu:

- Maja je nagovara nju da sedne pored Zvezdana , jer misli da se još nekoj osobi sviđa on, a da zamaže oči Marku, jer se njoj sve vreme sviđa Zvezdan, glupi su, misle da se to ne vidi - rekla je Zorica.

STIGLO PISMO VELIKOG ŠEFA Ovakvo ponašanje se više ne toleriše, hitna odluka produkcije, kazne samo lete

Komentari (0)

Loading