NE PIŠE MU SE DOBRO Produkcija sprema totalni haos Urošu Ćertiću, uskoro će se suočiti sa bivšom devojkom
Foto: Alo ilustracija

Kako prenose mediji, Jovana Novakov, bivša rijaliti učesnica, za koju se dugo šuškalo da je sa u ljubavnom odnosu sa kaskaderom Urošem Ćertićem, navodno će postati nova učesnica šeste sezone "Zadruge".

Naime, Jovana je navodno u pregovorima sa čelnicima Pink produkcije, a zasigurno je da njen ulazak na velelpno imanje neće odgovarati Urošu, s obzirom na njihovu prošlost, a postoji i mogućnost da iznese detalje iz njihove veze.

Foto: Printscreen/instagram

 

Ćertić je, inače, i pominjao da "ima simpatiju" van rijalitija, a da li se odnosilo to na nju, ostaje nam da saznamo ukoliko uđe u rijaliti.

- Što se tiče Uroša, ponašanje mu je kriminalno, jer znam šta je pričao pre ulaska unutra, znači, zna zašto je ušao i bedno mi je to napadanje na žene i ostalo. On najbolje zna da ne bi trebao ništa od toga da radi, zna on ko ga gleda i zašto ne bi smeo ništa od toga da uradi. Ne opravdavam to što su uradili Kristijan i Emil, ali ne opravdavam ni Uroševo celokupno ponašanje, znam kako to funcioniše sve u rijalitiju, kada ti se napuni čaša, znači ne treba ti ništa, samo ta jedna kapljica. Opet kažem, Kristijan je zaostao u devedesetim, Uroš još više zaostao u devedesetim, samo što Uroš to sebi ne sme da dozvoli, a nije smeo ni Kristijan, s obzirom da mu je žena trudna. - rekla je Šmizla nedavno.

PRETILI SU MOJOJ PORODICI Mina Vrbaški napustila Srbiju, pa otkrila razlog

Komentari (0)

Loading