ŽESTOKA SVAĐA JELENE GOLUBOVIĆ I ZORICE MARKOVIĆ Bela kuća na nogama, niko ne može da veruje šta se događa, pomenule i Kristijana
Printscreen

Upravo je počela emisije "Izbor potrčka". Voditelj Milan Milošević je ušao u Belu kuću i odmah pokrenuo prvu temu.

Naime, on je upitao zadrugare kakav problem imaju sa podelom budžeta ove nedelje od strane Zorice Marković.

- Ceo dan pljujete Zoricu Marković da je dvolična, kontradiktorna, da je dupeuvlakač. Ko će da ustane i kaže to sad - pitao je Milan.

Printscreen

 

- Ja mislim da je Zorica išla linijom manjeg otpora. Mislim da, koliko god se svađale, mirile, da smo dobre u ovoj sezoni. Počeli su mnogi da se mešaju, pokušali da nas razdvoje, ona je nasela na provokacije pojedinih. Najviše se ogrešila o mene. Minimum je srednji budžet trebalo da dobijem. Rekla je da sam je prodala - ustala je Jelena Golubović.

- Išla si kod Kristijana i žalila se na nju - rekao je Milan.

- Najmanje smo pričali o ukućanima, pričali smo o rijalitiju, njih smo spominjali usput. Pričali smo o Urošu, on je imao mišljenje kako i šta on radi. Rekla sam ovde da Zorica podržava nasilje, jer je meni dala 3.000, a njemu 5.000. Podigla sam budžet i rekla: "Kristijane, u pravu si za Zoricu" - dodala je Jelena.

Printscreen

 

- Ja sam delila kako sam htela. To jutros sam došla do bazena, svi su mi do jednog rekli da ja podržavam Uroša. Ja imam pravo da radim šta hoću. Kristijan je rekao da me poštuje. Oni su odgovorni za svoja dela - rekla je Zorica.

- Ona se vodila time, tim razgovorom koji sam imala sa Kristijanom, a danas je pokazala to - dodala je Jelena.

- Ako ja podržavam Uroša, a ne podržavam ga... Ti sediš na ušima, ja sam danas rekla - odgovorila je pevačica.

PODRŽAVAM IVANA DA DOBIJE STARATELJSTVO NAD ŽELJKOM Marinkovićeva žena osula brutalnu paljbu po Kulićima

Komentari (0)

Loading