ĆERTIĆ JE PODLA OSOBA, MILJANU NE BIH KOMENTARISALA Maja Marinković bez dlake na jeziku rekla svoje mišljenje
Printscreen

U toku je emisija "Izbacivanje", a voditelj Darko Tanasijević nalazi se u Šiša baru, te je prvi razgovor za večeras obavio sa Majom Marinković, koja je progovorila o svim aktuelnim temama u Beloj kući.

- Prvo moram da te pitam, Miljana nas je iznenadila svojom kratkom posetom. Da li je i tebe iznenadila - pitao je Darko.

- Dobro, to je neki glas naroda. Kod Miksi se to menja iz minuta u minut, što se mene tiče drago mi je što sam je videla i da je dobro. To što je bilo sa Pecom, da ulazim u sitna crevca, ne bi se do kraja života ispričalo - počela je Maja.

ĆERTIĆ JE PODLA OSOBA, MILJANU NE BIH KOMENTARISALA Maja Marinković bez dlake na jeziku rekla svoje mišljenje

Printscreen

 

- Odjavila si Ćertića i podvukla namere prema tebi, rekla si da ti ipak vidiš nameru. U kojim situacijama si videla da - pitao je Tanasijević.

- Sklonila sam se od njega, jer mi njegova energija ne prija. Iako se ja dosta puta nisam slagala sa njegovim mišljenjem i time što je radio u Beloj kući. Ispala sam šmeker, kada je izmislio to za simpatiju. To kada je spavao pored mene, mislio je...Rekao je: "Ako bude bilo nešto između nas, biće", ja sam bila u šoku. Međutim, njemu je zasmetalo to što sam ja prisna sa Markom, pa je počeo da brani Aleks...Ja sam uvek nasmejana, osim kad imam te nervne slomove. Tu sam osetila tu njegovu podlu crtu, ne volim takve ljude. Ide kao neka iguana po kući, utvara, ne želim na metar da mi priđe jer osetim tu neku negativnu energiju - kaže Maja.

- Da li te je možda poremetilo to što si čula da su Marko i Ana Spasojević imali tu šifru - pitao je Darko.

ĆERTIĆ JE PODLA OSOBA, MILJANU NE BIH KOMENTARISALA Maja Marinković bez dlake na jeziku rekla svoje mišljenje

Printscreen

 

- Nema ništa od toga, ja sam to rekla Marku. Čim je bio kokošinjac, zato sam se ja sklonila, do momenta dok nije presekao. Sve mi je rekao to danas. Kada je bila rasprava između Ane i Anite, rekla sam da znam sve, tako da ništa od toga. Ne verujem da su radili nešto intimno, ali verujem da su bila domunđavanja - rekla je Maja.

- Sinoć je baš delovala super na sceni sa Ivanom Dragićem, sad se postavlja pitanje, šta to fali Ivanu da bude sa njom - pitao je Darko.

- Milica je uvek bila tu za topli zagrljaj, Ana mu je kuvala, a Anita kada mu je bilo dosadno. Ja sam neko ko je tu za koga se on odlučio, znači nije me svrstao u drugi koš, tako da mi je drago. Nisam videla nastup, jer sam bila pre njih - rekla je Maja.

ONA JE MAJAKI*A, KAKVA LJUBAV BRE Miljana i Dejan zajedničkim snagama udarili po Marinkovićevoj

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading