ZADRUGARI U ŠOK IZDANJIMA Ovo su probali da sakriju od publike
Printscreen

Prethodne noći, Zadrugovizija je oborila sve rekorde gledanosti.

Tema noći, bila je 'glamur', ali su zadrugari pripremili mnogo više od toga, te se novinski stupci i portali pune raznim dešavanjima od protekle večeri.

Duo koji je iznenadio publiku u studiju ali i milionski auditorijum, bili su Adam Đogani i DJ Tamaris, koji su zatresli scenu. Tamaru smo imali prilike da vidimo u nikad izazovnijem izdanju, koji su neki od članova žirija ocenili kao 'jeftinim'.

Printscreen

 

Takođe, Đogani je dobio mnoštvo pozitivnih komentara ali i debatu o tome koliko je zapravo bio uzbuđen zbog izdanja svoje devojke, te su neke članice stručnog žirija komentarisale 'njegov ponos'.

Tamara je pored svog izvajanog tela, pokazala i vidljive tragove celulita koje nisu promakle 'paparaco objektivu'.

Printscreen

 

Jedna od 'eksplicitnih scena' koje se prepričavaju i dalje, jeste nastup Jelene Golubović koja je ponovo pokazala sa kakvim poprsjem raspolaže.

Printscreen

 

Milica Veselinović očarala je publiku svojim izgledom, ali je i ona doživela 'peh', kada joj se na trenutak video deo donjeg veša.

Printscreen

 

Još jedan uzrok spekulacija, bio je navodni poljubac Maje Marinković i Marka Markovića. Mnogi tvrde da je u pitanju bio ljubac 'na rubu usana', dok sa druge strane postoje oni koji misle da to istog nije došlo.

PRVA IZJAVA EMILA KAMENOVA NAKON DISKVALIFIKACIJE Imao je da kaže samo jednu stvar

Komentari (0)

Loading