PRIKUPLJAMO SVE INFORMACIJE Oglasio se Emilov drug, podržava ga i njegova žena
Printscreen

Nakon brutalnog okršaja u Zadruzi, kada su Kristijan Golubović i Emil Kamenov pesničili Uroša Ćertića, produkcija je donela odluku da obojica budu diskvalifikovani.

Golubovića i Kamenova je u Šimanovcima dočekala policija, a nakon hapšenja Kamenova, oglasio se njegov prijatelj i podrška Mihajlo, koji je poručio da još čekaju i prikupljaju potrebne informacije.

PRIKUPLJAMO SVE INFORMACIJE Oglasio se Emilov drug, podržava ga i njegova žena

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Emilova supruga i mi kao njegova porodica i najbliža podrška još uvek prikupljamo sve informacije. Čekamo da vidimo šta se tačno dešava. Za sada, nemamo nikakav komentar. Oglasićemo se tokom sutrašnjeg dana. Mi ovde imamo informacije kao i vi, ali čekamo njenu potvrdu. Hvala na interesovanju, ali kada je zakon u pitanju, prvo moraju da se utvrde sve činjenice, a realnost je drugo - poručio je Mihajlo.

- Zadrugari, doneli smo odluku da Kristijan i Emil budu diskvalifikovani iz "Zadruge" jer se televizija Pink intezivno bori protiv svake vrste nasilja. I Kristijan i Emil su se jutros poneli u najmanju ruku nasilnički i agresivno. Ovim još jednom osuđujemo i najmanji oblik nasilja i obaveštavamo vas da su i Kristijan i Emil zbog toga diskvalifikovani - glasilo je pismo Velikog šefa.

ĆERTIĆ ODVEDEN NA LEKARSKI PREGLED Novi detalji prebijanja Uroša, tužilac čeka nalaze

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mira

02.10.2022 16:36

CERTIC JE DAO SEBI ZA OPAVO DA MATRETIRA SVE SLABIJE OD SEBE!!!! ON JE JEDAN OLOS.