BIO BI SAMO SA MNOM Maja Marinković potkačila Ćertića, pa poručila Neci: Dobro je što si mu uradio to
Printscreen

U toku "Igre istine". Zadrugari su spremni da jedni drugima postave najintimnija pitanja.

- Nije sve okej, smao su se neke stvari desile. Ja sam nakon toga svakako u šoku ostala. Nemam šta da kažem još na sve to, prenosila je moje privatne razgovore Matoroj. Pitanje za Maju. Nabroj mi tri stvari koje su ti se svidele kod Marka? - kazala je Ivana.

Pink printskrin

 

- Mislim da je dobar čovek, vaspitan, kulturan, imamo dobru energiju i hemiju. Kapiramo se međusobno. Ja na početku nism htela da pripadam kokošinjcu, dokj se on nije od njh distancirao, nije bilo potrebe da se ja mešam u sve to. Sada više nema tih stvari, druga priča je u pitanju. Neco, koje je tvoje miđšljenje o Urošu? - rekla je Maja.

- Mislim da Uroš ne može da podnese jer ga je Maja odbila, pa onda vređajući Sanju, Jelenu ili mene pokušava sebe da oistakne. Jako je lažan -rekao je Neca.

Pink printskrin

 

- Ja sam provalila da je u nekoliko navrata počeo da me podbode, osetila sam to podbadanje i provociranje. Ja nikada nisam htela da komentarišem neke stvari da je neko hteo da bude sa mnom, d aja ispadam riba, ali znam da jsam ja jedina devojka sa kojom je obn želeo da bude. Matora je pričala sa ,mnom, tu sam se distancirala, bila mi je jako napeta situacija. Hvala ti jer si se upiško na krevet, jer se od tog momenta promenio sve. On ide kao neka utvara, ne sviđa mi se ta energija. Dosta njih ćuti kada je on u pitanju - rekla je Maja.

DUŠO MOJA! Nakon Majinog priznanja odmah se oglasio Janjuš, pa joj poručio ovo

 

Komentari (0)

Loading