KRISTIJANOVA TRUDNA VERENICA O NAVODNOJ SE*S AFERI Kristina otkrila detalje za Alo, pa spomenula i Valentinu
Printscreen

Nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak na kom zauzetog Kristijana Golubovića navodno oralno zadovoljava tajanstvena cimerka sakrivena iza paba,  kontaktirali smo njegovu trudnu verenicu Kristinu Spalević koja nije štedela reči za sve one koji, kako je istakla, pokušavaju da naškode njihovom odnosu. 

KRISTIJANOVA TRUDNA VERENICA O NAVODNOJ SE*S AFERI Kristina otkrila detalje za Alo, pa spomenula i Valentinu

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Kako je objasnila, sporni snimak gledala je uživo, pa je dušebrižnike obavestila da se radi o najmlađoj zadrugarki Valentini Stanković koja već duže vreme spava u pabu i da nema mesta nikakvim aferama. 

- Ceo dan slušam pesmu Ane Nikolić "Skinite mi se", pa je ovom prilikom posvećujem svim bolesnim umovima koji svoj dan koriste kako bi napakostili drugima.  Skinite mi se sa leđa, skinite mi se sa svojim maštanjima i željom da pokvarite odnos koji imam sa budućim suprugom. Na spornom snimku se nalazi Valentina. Devojčica spava na dušeku, u pabu. Ne postoji nijedan trenutak u kom bi iko normalan mogao da zaključi da me Kristijan vara, ali eto, nađu se ovi pametni koji vide nepostojeće momente u paralelnom univerzumu u kom žive. Zaista mi je više smešno što se pojedinci mučki trude da mu nakače svaku sitnicu - rekla je Kristina, pa dodala da je ne bi čudilo da njenom budućem suprugu uskoro smeste seks afere sa muškarcima ili znatno starijim cimerkama. 

- Pitam se šta je sledeće? Da smisle da je gej? Da otvori vrata Zorici Marković, pa da bude da me i sa njom vara? Šta god da bude, neće moći da me iznenadi. Ljudska glupost nema granicu. Zloba takođe. Evo gledam kako Kristijan već sat vremena priča o meni, ali to nikoga ne zanima jer tu nema pakosti i senzacije. Zaista je dosta. Neka neko zagrli te jadne i tužne ljude koji veruju da će mi napakostiti ovakvim glupostima - navela je nasmejana trudnica za alo.rs.

 

ON JE TAKAV SMRAD Kristijan i Maja opleli po Dejanu Dragojeviću, haos u najavi

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading