KLASIČNA PROSTITUTKA, GUTALA MI JE U ĆOŠKU Stravične optužbe na račun Aleksandre Nikolić, Dejanu neće biti dobro
Printscreen

Grupa zadrugara okupila se u pabu oko Kristijana Golubovića, kako bi večerali zajedno.

Naime, tom prilikom su osudili Snežanu Bogdanović i Ivana Neškovića zbog bega iz "Zadruge", a Kristijan se osvrnuo na nekadašnje pokušaje bekstva Nenada Aleksića Ša.

- Ša, koliki je paćenik, to nisam video. Pazi, Tari Simov platio kaznu. Za ono što je uradila Tara, nikad ne bih platio, mami pokojnoj ne bih platio. Kakav čovek. Misli da je dobro delo uradio. To je smećarka, samo takva - pričao je Kristijan.

KLASIČNA PROSTITUTKA, GUTALA MI JE U ĆOŠKU Stravične optužbe na račun Aleksandre Nikolić, Dejanu neće biti dobro

Printscreen

 

Kristijan nije štedeo ni Aleksandru Nikolić, sa kojom je od početka rijalitija u sukobu.

- A onaj cirkus danas. Drži slovo klasična prostitutka koja ne za dve rečenice da sastavi daje savete Valentini. Gde je bila sa 17 godina? Ovde mi je gurala k*rac u usta u ćošku, jedva ga izvadi - rekao je Golubović, koji je dodao da Aleks patetiše, kako bi od fanova dobila stan.

ONA JE SE**UALNI OBJEKAT Bela kuća na nogama, zadrugari komentarisali šta bi Maji sve radili u krevetu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Krki

30.09.2022 08:29

Kristijan je sujetan covek,izmislja sve samo da bi nahranio ego. Patoloski lazov,koji sam veruje svojim lazima. Ima cerku zabolece ga.

Starleta

30.09.2022 23:01

Pa dali ce Kristijan da laze ili ne,za ovu kuravu se zna da je Sipci tovarili ko ugalj u sporet,pa i sama je pricala da je abortitala sa njima,ali eto u ovoj zemlji nadjes Supackog avlijanera dobijes krila i istripijes da si postena,pa se kreteni sazale na takozvanu Alex...