SVE SE SAZNALO Ivan Marinković javno razotkrio taktiku Maje Marinković, ovako se ona branila
Pink printskrin

Ivan Marinković, nije štedeo reči za Maju Marinković i Stanijinog bivšeg Marka, te ih na iznenađenje svih, javno napao i uputio im nekoliko kritika.

Pink printskrin

 

- Zorica je iskusno zapakovala ono malopre. Ja sam dobar i sa Majom i sa Markom. Ali, hoću da kažem. Vi niste glupi. Ima ljudi koji razglabaju teorije. Marka sam provalio, nervira me Maja. Ona je veliko razočaranja. Za ovih 20 dana je pokušala da ubedi sebi i nas da se promenila, da ne juri nikoga. Birala je ovde zbog ega i sujete. A Marko je ispao nefer. Nekima je predstavljan kao dobar, častan, pošten. Nije bio fer prema devojkama, držao je devojke kao malo vode na dlanu, puštao da titraju m*da, a to nije predstavljao kao igru, a sve vreme taktiku imao - rekao je Ivan.

- Meni ovo izlaganje nije jasno. Nije mi konkretan. Gde sam to pogrešila? - pitala je Maja.

Pink printskrin

 

- Majo, 20 dana pričamo ovde da imaš šansu da se promeniš. Ša je malopre rekao, da li će Maja da se ponaša isto. Pitanje, da li će Marko da promeni Maju na bolje, da hoće da izvuče najbolje, ili će da nastavi sa ovim devojkama da je izludi. Ko je koga ovde lagao? Maja nas da čeka pravog, da joj je Marko samo drug. Sinoć se desila kulminacija u 10 minuta svega ono što smo gledali 20 dana. Sinoć Ana izlazi sa Bilalom, pitam da li se ljubila, kaže da nije, ali da je spakovala svoje emocije. Sad ćemo da vidimo kako će se ponašati Ana i Milica. Šta će Marko ako mu sad priđu Ana ili Milica? - pitao je Ivan.

- Ja sam u startu, ne u startu, ali pre nekoliko dana razgraničio da Anu ne gledam tim očima i da nemam takve emocije prema njoj - odgovorio je Marko.

- To se nije videlo - dodao je Marinković.

- Konkretno, da li ćeš nastaviti da se družiš sa Anom? Da li ćete se držati za ruke kao do sad dok ste bili "drugari" - pitao je Miljan.

Pink printskrin

 

- Nećemo tako. Ako sam u vezi, neću davati poboda. Okej, ispada možda da sam davao lažnu nadu, ali ja sam odmah rekao kako je - pričao je Marković.

- Da li Ana ostaje sa tobom u budžetu? - pitao je Miljan.

- Ja ću biti sa Majom - rekao je Marko.

- Pomoći ćemo joj. Ne ljutim se na Ivana. Ja sam uvek pričala da je Marko lep dečko, da mi se sviđa, ali da neću da budem deo kokošinjca. Nikad nisam došla ovde da se perem od prošlih sezona. Sad ne može da mi se nađe greška. Smatram da sam sasvim normalna, zašto da tako ne nastavim. Meni se traži dlaka u jajetu - ubacila se Maja.

OPET ZAJEDNO Viki Mitrović objavila zajedničku fotku sa Markom

Komentari (1)

Loading
Cile

29.09.2022 12:23

Kako je pametan ovaj marinković kako to da je samo alkoholičar