ZADRUGAR DAVIO I UDARIO CIMERKU NA ŽURCI Isplivao skandalozni snimak nasilja, obezbeđenje hitno reagovalo (VIDEO)
Printscreen

Sinoć je u Zadruzi održana još jedna žurka, i dalje se komentariše ponašanje pojedinih učesnika, a najviše skandalozno nasrtanje i udaranje Ane Spasojević od strane Bilala Brajlovića.

Naime, na snimku koji se pojavio na jednoj Instagram stranici vidimo Anu i Bilala u zanosu, a u jednom trenutku se sukobljavaju, on je hvata za vrat, nakon toga ona njega, a sukob kulminira kada je on udara i gura od sebe.

Zadrugari su odmah poleteli da spreče veći haos budući da se spekuliše da je problematični zadrugar bio u pripitom stanju.

Obezbeđenje je takođe uletelo i odvojilo zadrugara i upozorilo ga da se ovo više ne ponavlja inače će biti momentalno sproveden do zatvora.

Javnost je osudila ovo ponašanje budući da mu nije prvi put da iskaljuje bes na slabijima od sebe.

Podsetimo, odmah na početku Zadruge 6, Bilal je ušao u žestok sukob sa Kristijanom Golubovićem kada je izneo niz prozivki na njegov račun izgovorivši da uzima novac od klinaca na Tiktoku, pri čemu je došlo i do tuče između njega i Uroša Ćertića.

SIN MILOŠA BOJANIĆA POTPUNO GO Isplivala Mikicina eksplicitna fotografija iz mladosti, skandal u najavi

Komentari (1)

Loading
Vanja

28.09.2022 12:43

Da li je to isti onaj zadrugar koga je Mitrovic u svojoj Zadruzi iskoristio da olajava Bogdana Ilica. Vrlo pouzdan svedok gosodina Mitrovica.