PRVA BEBA U RIJALITIJU Kristina Spalević stiže u Šimanovce, a ovo su svi detalji
Foto: Printscreen/instagram

Kristina Spalević, koja je u šestom mesecu trudnoće, i žestoki momak uskoro će se venčati u rijalitiju.

Naime, Kristina pregovara sa producentima da posle svadbe ostane u "Zadruzi". Ako se dogovore, to će biti prva rijaliti beba u istoriji televizije!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Uskoro ulazim u "Zadrugu" kako bih se tamo udala za mog Kristijana, ali pregovaram s produkcijom da posle svadbe ostanem i porodim se pred kamerama! Kristijan mi mnogo nedostaje, želim da budem tamo s njim i probaću na svadbi da ga ubedim da mi to dozvoli - priča Kristina i dodaje da joj je važno da na porođaju bude i Golubović.

- Znam da bi to bio pravi spektakl za gledaoce, ali mi je od toga važnije da Kristijan bude pored mene. Tako bismo nas dvoje sa budućim sinom podigli standarde i pomerili granice kada je u pitanju rijaliti - rekla je Kristina.

Printscreen

 

Folkerka se uveliko sprema i za gala svadbu, koja će uskoro biti pred kamerama Pink televizije.

- Na našem venčanju biće između 50 i 100 zvanica, među kojima su naši dragi prijatelji i porodica. Već sam smislila kakvu venčanicu želim, ali neću još ništa da kupujem jer čekam da mi jave tačan datum svadbe - rekla je pevačica.

Iako ima stomak do zuba, pevačica je spremna da se u rijalitiju obračuna s onima koji su je ogovarali.

- Znam da će se Kristijan nervirati kada me pojedini zadrugari budu napadali, ali umem ja i te kako da se branim! Po prirodi sam veliki borac, a posebno sam se naoštrila ovih dana dok sam gledala snimke na kojima neki laju o meni - rekla je bivša zadrugarka.

ZORICA JE SUJETNA Miloš Bojanić osudio napad pevačice na njegovog sina

 

Komentari (1)

Loading
Mijat

28.09.2022 11:08

Evo i nje cinično tamo će tvoj dragi da te uči krađi jer i sama si izjavila nesrećom kako te učio da krades