ALO! PAPARACO Dušica stonoga Jakovljević
FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Dušica Jakovljević, prepoznatljivo Pinkovo lice i voditeljka najgledanijeg rijaliti šoua u našoj zemlji, za sebe često voli da kaže da je multipraktik, a da je to tačno uverio se paparaco Alo! koji ju je uslikao u centru prestonice u nesvakidašnjoj životnoj situaciji.

Naime, lepa plavuša parkirala je svoj automobil u prometnoj ulici, a onda je uradila potpuno neočekivanu stvar. Otvorila je gepek i počela da vadi obuću, koju je potom ređala po asfaltu kao po izlogu. I to možda ne bi bilo čudno da je izvadila samo jedan ili dva para, ali broj cipela koji je poznata voditeljka izvukla iz gepeka, komotno bi mogao da stane u jedan poveći cipelar.

 

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Iako je na licu imala sunčane naočare, nije uspela da se preruši te da prođe neprimećeno, ali ni to je nije omelo da u miru bira obuću u kojoj će nastaviti sa svojim privatnim i poslovnim obavezama toga dana.

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

Kako je naš paparaco zabeležio, Dušica se ipak na kraju odlučila za štikle, pa možemo samo da nagađamo da li je pohrlila nekom novom emotivnom partneru ili je, pak, pošla na poslovni sastanak.

PROGOVORIO Igor Kojić prvi put o razvodu sa Severinom 

 

Komentari (0)

Loading