BILA MI JE NAJVEĆA LJUBAV Isplivale prve fotografije Ksenije Pajčin i Zvezdana Slavnića (FOTO)
Foto: Alo ilustracija

Veza Ksenije Pajčin i Zvezdana Slavnića, sina košarkaške legende Zorana Moke Slavnića glavna tema u "Zadruzi 6". 

Iako mnogi nisu verovali da su Ksenija i Zvezdan bili u velikoj ljubavi, sada se u javnosti pojavila fotografija njih dvoje iz perioda kada su se zabavljali.

Njihova veza bila je veoma emotivna, što se može i videti, a navodno je prekinuta kada je Slavnić izvršio teško krivični delo ubistva iz nehata i završio u zatvoru. Zvezdan Slavnić je deset godina proveo iza rešetaka zbog, kako je on sam naveo, ubistva, zabranjenog nošenja oružja i lakih telesnih povreda.

O njihovoj vezi se veoma malo zna, a Zvezdan je u "Zadruzi 6" sam ispričao sve o ljubavi s pevačicom. 

- To je bila najveća dečačka ljubav, ona je imala 17 godina, ja 16 godina. Godinu dana smo bili baš baš zajedno, posle se to razvlačilo. Moja najveća dečačka ljubav - istakao je Zvezdan u emisiji "Pretres nedelje".

- Videli smo se možda dva tri puta nakon što se sve dogodilo. Izlazio sam na vikende, pričali smo nekih sat vremena. Kada smo se viđali, više smo ćutali nego pričali. Ksenija je bila posebna, devojčica puna energije, veselje, sve najlepše može da se kaže za nju. Drug, za*ebant, super lik.

Kako o ovoj ispovesti i dalje bruji region i kako niko nije ostao ravnodušan na ove reči, isplivale su fotografije iz perioda kada su se njih dvoje zabavljali. Prva fotografija, jeste sa njene promocije prvog albuma "Too hot to handle".

 NEMA DALJE Kristijan ljubio i mirisao donji veš svoje verenice, javnost zgrožena (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading