STANIJA ULAZI U ZADRUGU ZA 50.000 EVRA! Otkrivamo sve detalje starletinog ugovora, a evo i kada stiže u Šimanovce (VIDEO)
Promo

Šesta sezona najgledanijeg rijalitija Zadruga nedavno je počela, a osim novih, mnoštvo starih zadrugara uselilo se na imanje u Šimanovcima.

Kako Rijaliti plus saznaje, nekadašnja pobednica Farme 6, Stanija Dobrojević ući će posle Nove godine u „belu kuću“ kao specijalni gost i tamo će se nakon sedam godina suočiti s nekadašnjim prijateljem Kristijanom Golubovićem, ali i bivšim dečkom Markom Markovićem.

Alo/Privatna arhiva

 

Prema rečima izvora bliskog starleti, ona će za gostovanje u rijalitiju uzeti 50.000 evra, a plan joj je da pomrsi konce ostalim cimerima.

- Stanija nije ušla u Zadrugu na samom početku jer čeka da se rijaliti učesnici opuste, da pokažu prava lica, pa onda da ona uđe i pomrsi im konce. Ukoliko sve bude po planu, u „belu kuću“ će se useliti posle Nove godine kao specijalni gost - rekao nam je na početku razgovora izvor, koji je potom otkrio pojedinosti starletinog ugovora.

- Stanija je jedan od najstarijih rijaliti učesnika, veoma je tražena i narod voli da je gleda na televiziji. Upravo zbog toga, ponuđeni su joj posebni uslovi da bude deo rijalitija. Ona neće biti takmičar, već gost, i neće se boriti za prvo mesto s ostalim cimerima. Već je jednom bila pobednik rijalitija i ne znači joj da juri prvo mesto jer je svesna koliku podršku ima. Od čelnika TV Pinka je dobila ponudu koja se ne odbija, i za nekoliko meseci boravka u Zadruzi uzeće 50.000 evra - šokirao nas je sumom sagovornik, koji je otkrio šta možemo očekivati od njenog učešća u Zadruzi 6.

- Stanija se nikada nije folirala i ne planira da sada smišlja neku taktiku. Narod ju je upoznao i zavoleo onakvu kakva jeste i ponašaće se isto kao u prethodnim sezonama. Za cilj ima da pokaže pravo lice pojedinih zadrugara, a ujedno će se i prvi put pred kamerama suočiti s Kristijanom Golubovićem, s kojim je imala izuzetno turbulentan odnos. Ona čak ni u njemu ne vidi neprijatelja, ne planira nikoga prva da napada, ali ukoliko je neko bude dirao, neće ga štedeti. O većini učesnika zna mnogo toga, tako da bi bolje bilo da je se paze - rekao je naš izvor, i dodao:

- Publici će verovatno biti interesantan i njen odnos s bivšim dečkom Markom Markovićem, a budući da će se ponovo naći na mestu na kojem je njihova ljubav počela, nije isključeno da će im se vratiti emocije - zaključio je izvor za Rijaliti plus.

Maja muva Marka

Učesnici Zadruge 6 između ostalih su i Stanijin bivši dečko Marko Marković, kao i drugarica Maja Marinković. Između njih dvoje prve večeri su sevnule varnice te se cimeri nisu razdvajali i skidali pogled jedno s drugog.

TOTALNI OBRT U BELOJ KUĆI Marko Marković pohvalio ovog zadrugara

Komentari (2)

Loading
Vesna

27.09.2022 08:39

Dzabalebarosi i nemaju sta da rade osim da na najlaksi nacin zarade pate u zadruzi, fuj, idvratno

Sasa

27.09.2022 08:59

@Vesna - Kad im neko omogucio, sto da ne..