DRMNULA SAM POLA FLAŠE VISKIJA, UPALA KOD PECE Maja Marinković ogolila dušu, pa progovorila o skandalu veka
Printscreen

Maja Marinković prisetila se trenutka kad je objavljen njen snimak sa Pecom Raspopovićem i ugledala naslov "Skandal veka".

Maja kaže da je odmah otrčala kod Pece koji je pokušao da je smiri.

- Ja se šminkam, zovni mi telefon i napišem: "Ne mogu da pričam, piši". Kad ono meni stiže naslov "Skandal veka", ja šminkerki odmah tražila vodu. Nakon toga upadam kod Pece, on se kupa i kaže: "Hajde, šta ti je". Taki je dobio nervni slom, telefon mi se nakon toga usijao. Ja sam upalila režim aviona, otišla drmnula pola flaše viskija da proslavim muku. Nisam smela Takija da zovem. Tu smo spustili loptu, Takiju se nisam dva, tri dana javljala na telefon. On kad je došao na superfinalnu žurku novinari ga spopali gde sam, ali šta je on kriv što sam ja luda? - govorila je Maja.

Pink printskrin

 

- Sa mnom ne mogu da izdrže jer nisam glupa, možda nisam obrazovana i načitana, ali ja sve vidim. Ja nikad ne varam, nisam koristoljubljiva. Volim ili ne volim. Ako si moj dečko, ne možeš da imaš druge ribe i to je pošteno - nastavila je Marinkovićeva.

- Što ste preknuli onda? - pitala je Jelena.

- Bolesno je ljubomoran. Ja sam sebe zapostavila, nisam izlazila, ultimatumi, nema drugara. Moji drugari u spoljnom svetu su sportisti, a ja sam sve batavila zbog njega. Ja sam za ulazak obukla neku zatvorenu haljinu, a Taki me pitao kako takva da idem, pa sam obukla onu sa staklima, rekao je da uđem kao zvezda. Ja njega zovem kad treba da mi kupi pidžamu, veš, trepavice, voli me kao Boga - nastavila je Maja.

MAJA ŠUTNULA UROŠA ĆERTIĆA Nakon ovog poteza Marinkovićeve ništa više neče biti isto, dosta joj je svega

Komentari (0)

Loading