POKOJNI PECA JE OPERISAO ŽELUDAC I JEDE SAMO SUPE Maja Marinković žestoko prozvala bivšeg, pa potkačila Aleksandru
Foto: Alo/ilustracija

Maja Marinković redovno potkači bivše momke, a na meti joj se ponovo našao Petar Peca Raspopović, nevenčani suprug njene bivše najbolje drugarice Aleksandre Subotić sa kojim je bila u tajnoj vezi više od pola godine. 

Iako je nebrojano puta istakla da se kaje što je ispala nefer prema Aleksandri, kao i da je uspešno prebolela Pecu, odlučila je da ga žestoko isproziva, pa ga pred milionskim auditorijumom podsmevala zbog operacije želuca.

- Ne jedem supe. To jede pokojni Peca, bog da mu dušu prosti. Voli čorbe i sva ta jela koja jedu stari ljudi. Operisao je želudac, pa mora da vodi računa. Po ceo dan jede samo supe i čokoladu od jagode - navela je Maja cimerki Sanji Grujić, pa se potom osvrnula na bivšu najbolju drugaricu i častila je nizom uvreda.

POKOJNI PECA JE OPERISAO ŽELUDAC I JEDE SAMO SUPE Maja Marinković žestoko prozvala bivšeg, pa potkačila Aleksandru

Foto: Alo ilustracija

 

- Prošle godine je šatro ušla da zaradi pare za decu, čula da je Peca vara i izašla iz Zadruge. Isfolirala da mora da kod doktora, pobegla, nije se ni vratila. Stvoreni su jedno za drugo. Šta će ona, nema nikakvu inteligneciju. Majka joj je jako pametna, ali ona ne. Otac joj je dobar čovek, samo je ceo život bio po zatvoru. Prozivao me je, ali branio je svoje dete - zaključila je rijaliti učesnica

Osman se oglasio za Aloonline! POSLAO JASNU PORUKU BIVŠOJ SNAJKI JOVANI! „Hrani kera da te ujede!“

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

24.09.2022 21:53

Pa ti si bila devet meseci sa tim "starcem"u vezi. Šutnuo te, pa sad je starac. Fuj odronu.