OGLASILA SE PEVAČICA Goca Tržan žestoko odgovorila na prozivke Golubovića: Možda je on mene negde video, ja njega nisam!
Hajp televizija

Kristijan Golubović prošle noći bio je besan, te je ušao u otvoreni sukob sa Ivanom Marinkovićem, spomenuvši da je imao seks sa njegovom bivšom suprugom Gocom Tržan.

Nakon toga, ekskluzivno za Alo! oglasila se Goca Tržan:

- Meni je dovoljno što sam pasivni učesnik Zadruge zbog učešća mog bivšeg muža. Kako ne reaugujem na njegove izvaje ne vidim razlog da reagujem na izjave Kristijana Golubovića. Možda je on mene nekada negde video, ali ja njega nisam. Nikada se nismo upoznali, nisam mu pružila ruku niti sa njim delila isti prostor i disala isti vazduh, a kamoli nešto više. To da sam narkomanka je i za mene novost jer do sada samo to nisam bila- rekla je Goca ekskluzivno za Alo!

Nikola Todorović/Alo!

 

Podsetimo, Kristijan Golubović je žestoko opleo pevačici i otkrio da je bio intiman sa njom, ali je takođe i izrekao i nekoliko uvreda na njen račun.

- Smrdljivko jedan, dečka diraju, gledam dečka, ne valja im, zato što peva? Miljana je sr*la po njima, kao p**ke su ćutali, a znaš koji su honorari, slepci. Onaj alkoholičar koji nema jetru, nema oči nikog da vidi, je** sam mu Gocu Tržan pre 100 godina. Narkomanka jedna. Je**m ga u usta srmdljiva - rekao je Kristijan.

 

Printscreen

 

MILI JAHTOM OBIŠAO EVROPU Evo sa kim je kompozitor provodio vreme, a ovo su zemlje koje je posetio

Komentari (0)

Loading