ŽELIM JOJ DA SE SKRASI Ivan Marinković otkrio šok detalj o Kulićima, pa progovorio o tome šta će se desiti kada Miljana uđe u Zadrugu
Printscreen

Prošle noći u toku emisije ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević upitao je Ivana Marinkovića kako će se ophoditi ukoliko Miljana Kulić i Marija Kulić budu ušle sa Nenadom Macanovićem Bebicom u rijaliti. 

- Baš sam se potresao. Sa Marijom sam dobar, a Zola mi deluje kao ozbiljan Indijanac. Miljana je dosta sujetna i mogu da očekujem da me prati u stopu, da pokušava nešto. Nisam je video dugi niz godina, ne znam. Želim joj da se skrasi, ali teško... - govorio je Ivan.

Pink printskrin

 

- Ivan je neko ko je bio sa Miljanom, ali mislim da je to bilo i završeno. Mislim da ona ima najveću emociju prema Zoli, a da je Danijel najmanje bitan. Najveći sukob može biti sa Bebicom jer će želeti da je štiti od sebe same. Odlično znam šta će Bebica da radi, skupljaće poene, a Zola će biti iskusan i stajaće sa strane. Čekaće priliku da uskoči i pokaže da je glavni 'tata' - dodao je Mića.

Podsetimo, Miljana je po izlasku iz bolnice najavila je da će se vratiti u rijaliti već u novembru sa dečkom Bebicom. 

PAO PRVI POLJUBAC Maja Marinković zavodljivo igrala, a onda je Marko prišao i uradio ovo 

Komentari (0)

Loading