ZAPUŠILA JOJ USTA Zorica Marković žestoko osudila Sanju Grujić
Pink printskrin

U toku je radio-emisija "Amnezija", voditelji Miljan Vračević i Nenad Aleksić Ša ugostili su Zoricu Marković i Sanju Grujić.

- Imala sam napornu sezonu, radila sam. Ovde se viče, ne može da se priča. Ona me je pokidala juče u komade, ona Anita. Donela je autić i plakala je, a to je najdraža igračka njenog sina. Ja sam bila baš onako u metu, rekla sam za sladoled kad je bilo za talenat, nije talenat, ali je to tako - počela je Zorica.

ZAPUŠILA JOJ USTA Zorica Marković žestoko osudila Sanju Grujić

Pink printskrin

 

- Pevala si u prvoj brzini - rekao je Ša.

- Pevala sam 30 posto. Istina je, ja Marinu poznajem. Ne branim ja nikoga, nisam ničiji drveni advokat. Sanja vrlo dobro pliva u rijalitiju. Komentariše se budžet, krene svađa. Marina je imala lepo mišljene o Sanji pre. Marina i Joca su veoma čvrst bračan par i mislim da nije lepo da dok nije tu, da se priča da Marina gleda druge momke. Da ostane koliko god, ona nije takav tip, ona je verna Joci sigurno. Ali da je neko drugi na Jocinom mestu, to je direktan atak na Jocin brak. Znam ja da neće u ovo verovati, on zna svoju suprugu, ali da je drugačiji, ne bi bilo lepo...Zasigurno znam, okej, nije ni prva ni poslednja svađa. Ja sam sa njom, spavam pored nje, ne pravdam je, ali ne treba bespotrebno izmišljati i vršiti atak na njen brak. Sanja je prva počela, udarila je nisko, a onda su kočnice popustile - rekla je Zorica.

ZAPUŠILA JOJ USTA Zorica Marković žestoko osudila Sanju Grujić

Pink printskrin

 

Nakon što je Zorica otišla, pa je ostala Sanja.

- Sve što se izdešavalo prethodnih dana. Adam Labunski je imao tu nekih situacija - rekao je Ša.

- Ja mislim da muškarci kada čačkaju mečku, moraju da budu sami mečka, a ne da budu miševi. Ispada da ne treba Uroš da odbrani devojku od onog Bože, da rešavaju problem od njegovog pevanja koje nas maltretira svaki dan, da se plaše da rešavaju jer će da ih odbrani Kristijan. A ne, Boža može da dira neku devojku, a njega brani muškarac. Mislim da je Uroš reagovao kako treba - rekla je Sanja.

NE ZNAM ŠTA ĆE MOJA MAJKA REĆI Snežana Bogdnović ogolila dušu, pa priznala ovo

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading