DEČKO JE HOMOSEKSUALAC Poznata pevačica se oglasila nakon što je zadrugar rekao da ga je napastvovala
Printscreen

Nakon što je novopečeni zadrugar Adam Labunski ispričao kako ga je pevačica Tijana Milentijević navodno spopadala jedne večeri na splavu, "žena od sultana" je rešila da ispriča svoju verziju iste te večeri.

- Bilo mi je smešno kada sam čula tu priču. Bili smo na rođendanu zajedničkog prijatelja, jednog frizera iz Makedonije. Tu je bilo 20-30 ljudi sa nama i svi oni su videli da me je on uznemiravao, prvo mene, a potom i ostale devojke koje su bile prisutne - počela je izlaganje Tijana i dodala:

DEČKO JE HOMOSEKSUALAC Poznata pevačica se oglasila nakon što je zadrugar rekao da ga je napastvovala

Alo!/M.Jošida

 

- Druga stvar, ja nikada nisam prilazila niti muvala nekoga ko je, barem sam tako čula, homoseksualac. Mene cela ta priča ne zanima. On po svaku cenu pokušava da dođe do slave i to je sve što ću reći na tu temu. Kada se nešto tako desi, pobesnim i u momentu mi bude teško i krivo jer me je neko doveo u situaciju da se pričaju laži o meni. Međutim, brzo se smirim jer je bitno da postoje živi svedoci koji znaju šta se dogodilo i onda mi sve to bude smešno - dodala je Milentijevićeva za Blic.

Podsetimo, Tijana i Adam su pažnju javnosti skrenuli na sebe učešćem u muzičkom talent šou-programu "Zvezde Granda", nakon kog je Milentijevićeva osigurala svoje mesto na estradi pesmom "Žena od sultana". Sa druge strane, Labunski je ostao upamćen po tome što je iz spomenutog TV formata diskvalifikovan zbog "neprimerenog ponašanja", kako je istakla svojevremeno njegova mentorka Marija Šerifović.

UROŠ KRVARI NAKON TUČE SA KRISTIJANOM! Pojavio se necenzurisani snimak, traži hitno da se izvede sa imanja

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading